INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRICOLORI

Roşu s-a accidentat din nou

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Internaţionalul român de la Recreativo Huelva, Laurenţiu Roşu (32 de ani), nu reuşeşte să scape de ghinioane. Din vară, de cînd s-a operat la genunchiul drept, o ţine din accidentare în accidentare. Abia revenit la antrenamentele echipei, „tricolorul” a suferit joi o nouă întindere musculară, devenind astfel indisponibil şi pentru partida de duminică, cu FC Sevilla, din cadrul etapei a 22-a din Primera Division.

 

În acest sezon, Roşu a evoluat doar 72 de minute în campionat, fiind prezent pe teren numai de patru ori din postură de rezervă. Din cauza deselor accidentări, Roşu a pierdut şi contactul cu echipa naţională, lipsind de la ultimele opt meciuri ale „tricolorilor”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  01 Februarie 2008, 13:39

Rosu nu are ce cauta la echipa nationala. Pe langa faptul ca e batran, nici nu joaca la cine stie ce echipa....

 •  01 Februarie 2008, 13:14

Pacat, aducea experientsa acolo ducem cel mai mult lipsa .. la mijloc .. un jucator cerebral un profesionist desavarsit ! SANATATE, ink e nevoie de tine !

 •  01 Februarie 2008, 12:23

h

Vezi toate comentariile (3)
Comentează