INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Rotariu ar putea debuta contra fostei echipe numai dacă Mouscron plătește! Suma pe care trebuie să o achite echipa lui Rednic

Articol de - Publicat joi, 07 septembrie 2017 09:24

Cel mai probabil, Dorin Rotariu va trebui să-și amâne cu o săptămână debutul la Mouscron. FC Bruges l-a împrumutat un sezon echipei lui Mircea Rednic, gratis, dar a pus și o clauză în acordul dintre cele două cluburi.

Dacă tehnicianul român vrea să-l foloseasă sâmbătă, în confruntarea directă, trebuie să-i plătească liderului suma de 400.000 de euro! Mult pentru posibilitățile unui club mic, ca Mouscron.

Ex-dinamovisul n-a apucat să joace nici măcar un minut pentru negru-albaștri în acest debut de campionat. Revenit ceva mai târziu din concediu, în vară, el a rămas în urma colegilor cu pregătirile.

Și-a luat preparator fizic, ca să ajungă mai repede la nivelul celorlalți, însă noul antrenor, Ivan Leko, nu l-a băgat în seamnă. Și nu l-a trecut nici pe lista UEFA pentru Europa League, de unde FC Bruges a fost eliminată între timp. Astfel că transferul la Mouscron a devenit soluția cea mai potrivită. 

"Nu știu de ce n-am jucat la Bruges în acest sezon. Nu mi-a explicat nimeni. Mi-au spus doar că ar fi mai bine pentru mine să accept un împrumut" 
Dorin Rotariu, mijlocaș Mouscron

"Antwerp? Am aflat doar din presă că s-ar interesa de mine. N-am avut niciun contact cu antrenorul Ladislau Boloni"
Dorin Rotariu, mijlocaș Mouscron

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  07 Septembrie 2017, 11:44

pai le e frica de el ? :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează