STRANIERI  ·  ŞAHTIOR - DINAMO KIEV, AZI, ORA 20:00

Şahtior e gata de atac în finala Cupei cu Dinamo Kiev » Mircea Lucescu: "Vreau această Cupă!"

Articol de — Joi, 15 Mai 2014, 00:00

Şi Lucescu, şi Ahmetov spun acelaşi lucru în acelaşi timp. Dar patronul completează: "Îmi doresc trofeul chiar mai mult decît titlul"După ce a cîştigat campionatul, Şahtior mai are o provocare în acest sezon. Finala Cupei Ucrainei. Adversar, Dinamo Kiev, căruia Lucescu i-a luat 8 titluri în ultimii zece ani. Şi pe care l-a lăsat acum la 12 puncte în spate în competiţia internă.

"Normal, îmi doresc şi acest trofeu", a afirmat Luce, dar patronul Ahmetov a fost şi mai ofensiv: "Vreau această Cupă mai mult decît în alţi ani. O vreau chiar mai mult decît titlul". Ziariştii i-au replicat: "Tocmai aţi ieşit campioni!". Ahmetov a zîmbit: "V-aţi prins. Titlul îl am deja, îmi lipseşte Cupa".

20 de trofee va avea Mircea Lucescu în 10 ani la Şahtior dacă învinge în finala Cupei

Interdicţia s-a ridicat: vor fi fani în tribune
În urmă cu o săptămînă, la cererea Guvernului, federaţia ucraineană a anunţat că ultimele două etape şi finala Cupei se vor disputa cu porţile închise, de teama unor incidente în mijlocul unei situaţii extrem de încordate în ţară. Şi totuşi, ieri, forul de la Kiev a acceptat să lase fanii în tribune la finala Cupei. Posibil, şi la ultima rundă din campionat.Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (1)

caminero  •  15 Mai 2014, 10:13

O finală de cupă naţională între 2 echipe din ţări diferite, Doneţkul trage cu ruşii, Kievul cu ei înşişi. :) Tare asta!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1