INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Șansa URIAȘĂ de care Becali poate profita! Poate da o superlovitură în iarnă: "E nemulțumit! Vrea să plece"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 15:24

Dorin Rotariu are mari probleme la AZ Alkmaar, unde a jucat doar 287 de minute în toate competițiile, marcând un gol.

Fotbalistul are șanse mici de a mai continua la Alkmaar, unde este împrumutat de FC Brugge. Impresarul jucătorului nu exclude un transfer la FCSB, fiind dorit de Gigi Becali.

"Dorin se pregăteşte, vrea să joace. E nemulţumit, pentru că a pierdut şi naţionala. Dar sperăm să-i găsim ceva acum în iarnă, ca să joace, să-şi revină.

Vrea să plece de la AZ Alkmaar. Vom vedea ce vor şi cei de la AZ. El e împrumutat până în vară, dar urmează să avem o discuţie cu conducerea. Ori să joace, ori să-i găsim o altă echipă [...]

Niciodată să nu spui niciodată (n.r. legat de un transfer la FCSB). Dar e cam greu să se întoarcă în România, trecutul lui a fost cu Dinamo. Nu ştiu ce să spun acum. Dar sunt ceva interese, au sunat echipe din străinătate.

O echipă din Belgia şi încă o echipă din Olanda, care era interesată de el înainte să ajungă la Brugge", a declarat pentru ProSport agentul lui Rotariu, Dragoş Boboc.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  17 Decembrie 2018, 20:01

Agentul lui Rotariu:"Dar e cam greu sa se intoarca in Romania!Trecutul lui a fost cu Dinamo"!Nu conteaza ce-a zis agentul! GSP titreaza: "Sansa uriasa de care Becali poate profita"!Nu ma prind!Aaa!Becali sa-i dea doua milioane lui Dinamo- ca sa-l cumpere pe Rotariu de la Brugge-iar odata reintors in haita,sa faca Negoita una din "celebrele"lui afaceri!Adica sa i-l cedeze lui GG pe maruntis!Ca sa fim drepti, nu e sigur ca vanzarile alea "celebre"-pe maruntis-le facea chiar Negoita, sau fcsb-istul David!

317270529078800
Danny Pedr  •  17 Decembrie 2018, 16:30

Mare lovitura!!!! Am crezut ca e Messi

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Decembrie 2018, 16:18

mai reincalziti ciorba sta de macar 3 ori pana la finalul anului ? macar sa stim o treaba.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează