INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Şanse mici ca Victor Piţurcă să continue la Al Ittihad: ”Antrenorii cu stil spartan nu rezistă în Golf”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 31 decembrie 2014 11:03

Florin Motroc, antrenor la Al Ramtha, în Iordania, a vorbit despre situaţia dificilă a lui Victor Piţurcă la Al Ittihad şi a încercat să explice de ce fostul selecţioner nu a cîştigat nici un meci în primele şapte partide pe banca saudiţilor.
”Antrenorii care au un stil mai spartan şi nu acceptă compromisuri, au şanse mici să rămînă foarte mult timp. Dacă nu găseşti calea de mijloc, să îi laşi pe jucători să înţeleagă că laşi de la tine, dar îi duci unde vrei, e foarte greu să rezişti. Nu va reuşi doar cu metodele astea dure, prin care să se respecte toate regulile. Foarte puţini au reuşit cu stilul acesta”, a spus Florin Motroc la DolceSport.

Acesta a vorbit şi despre debutul cu stîngul al lui Cosmin Olăroiu pe banca Arabiei Saudite, 1-4 cu Bahrain: ”M-a mirat înfrîngerea lui Oli. Eu chiar am antrenat anul trecut în Bahrain şi aveam 8 jucători la naţională. Sînt o echipă mică în zonă. Mi se pare ciudat că Arabia Saudită a pierdut la asemenea scor. Înţelegeam o înfrîngere la limită, dar nu la o diferenţă aşa mare”.

Citeşte şi: Olăroiu a fost umilit la primul meci pe banca Arabiei Saudite

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Ianuarie 2015, 03:29
Postat de unico_biancorossi pe 02 Ianuarie 2015, 03:29

pai si daca nu are sanse mari, de ce sa nu aiba sanse mici ?..))

ps - oricum pitzi e as in teoria probabilitatilor. daca nu da 6-6 poate da 4-4 si iese din casa cu toate.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Ianuarie 2015, 03:29

pai si daca nu are sanse mari, de ce sa nu aiba sanse mici ?..))

sakamoto
sakamoto  •  31 Decembrie 2014, 18:35

Pitzurca si-a demonstrat clasa ca antrenor, in barajul cu Grecia, pt CM de fotbal, din Brazilia. A fost penibil, aparatorii lui au jucat la ofsaid si au primit 2 goluri, a proasta! Unul in Grecia si unul la Bucuresti. Golurile calificarii grecilor. Sa te joci cu mult rivnita calificare la CM, jucind la ofsaid, aceasta este dovada de incompetenta, plus o crasa iresponsabilitate. Iata la arabi adevarata valoare a croncobaurului. Febletea altui incapabil Mafiot:ati ghicit cine Nasul Sandu! Va doresc tuturor un An Nou fericit, multa sanatate si implinirea dorintelor! Voua si familiilor voastre!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează