INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SASSUOLO - NAPOLI 1-1

Sassuolo - Napoli 1-1 // Vlad Chiricheș, lăudat în Italia: „Ştiam că avem fundaşi de valoare!” » Ce notă a primit fundașul român

Vlad Chiricheș, notat cu 6 pentru evoluția din meciul cu Sassuolo FOTO: Reuters
Vlad Chiricheș, notat cu 6 pentru evoluția din meciul cu Sassuolo FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2019 10:03

Vlad Chiricheș a jucat 45 de minute în remiza obținută de Napoli pe terenul lui Sassuolo, scor 1-1. Fundașul român e lăudat de „secundul” Davide Ancelotti: „A jucat bine”. Şi Koulibaly l-a apreciat: „Ştie ce să facă, este suficient de matur pentru a păstra poarta neatinsă”.

Napoli l-a băgat în priză pe Vlad Chiricheş, iar debutul în acest sezon de Serie A îi dă speranţe lui Contra, în perspectiva startului României de pe 23 martie cu Suedia, în preliminariile CE 2020.

Căpitanul „tricolorilor” a bifat aseară o repriză cu Sassuolo (1-1), fiind schimbat la pauză cu Luperto, conform planului stabilit. Pentru că ambii vor fi titulari joi cu Salzburg în returul „optimilor” Ligii Europei.

„Au jucat bine amândoi. Au avut însă situaţii diferite. Chiricheş a acoperit mai mult terenul şi Luperto avea mai mult control, întrucât jucam mult în jumătatea adversă, dar ei sunt oameni de încredere”, a declarat Davide, fiul lui Carlo Ancelotti.

„Puţine greşeli”

Şi Koulibaly, cu care Vlad a făcut cuplu în centrul apărării în prima parte, îl laudă: „Ştiam că avem fundaşi de valoare, Chiricheş ştie ce să facă, e suficient de matur pentru a păstra poarta neatinsă. Se va descurca bine şi-n Austria, n-am niciun dubiu”. Presa italiană l-a notat cu 6, depunctându-l la ezitările în faţa lui Boga, care i-a dat o dată mingea printre picioare.

„45 de minute acceptabile pentru Salzburg şi pentru cineva care nu a jucat decât al doilea meci stagional. Test încurajator”, scrie Corriere dello Sport.

„Puţine greşeli. A fost prins pe picior greşit doar la un contraatac”, punctează Gazzetta dello Sport, cu referire la ocazia ratată de Boga. „O repriză pentru a-şi încălzi motoarele. Driblangiul Boga l-a depăşit într-o fază, dar în rest a rezistat bine şi a fost destul de reactiv”, a completa tuttonapoli.net.

„Ancelotti trebuia să experimenteze acum în apărare resurse şi energii, în perspectiva returului cu Salzburg. Chiricheş este un veteran, dar cu mare risc fizic”tuttunapoli.net, agenţie italiană

101 minutea jucat Chiricheş la Napoli de la revenirea după operaţia la genunchi. 56 cu FC Zurich în Europa League şi 45 cu Sassuolo în Serie A

Vezi și: 

Mesajul pe care Răzvan Lucescu îl repetă în vestiarul lui PAOK, înaintea fiecărui meci: „Întotdeauna le spun asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Martie 2019, 11:19

e senzational Chiriches..mai joaca 4-5 meciuri si se accidenteaza iar.

magic4ever
magic4ever  •  11 Martie 2019, 11:15

A primit Napoli un gol de cascadorii rasului de m-a scos si la pariuri...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează