INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA BELGIEI

Scandal la derby-ul din Cupă dintre Anderlecht și Standard Liege! Antrenorul lui Răzvan Marin, eliminat după ce a plonjat pe teren: "A fost teatru, Charlie Chaplin! Show-ul anului"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 10:27

Ricardo Sá Pinto, tehnicianul lui Standard, susține că a fost lovit la picior cu o cutie de bere, dar Hein Vanhaezebrouck, antrenorul lui Anderlecht, îl acuză că a vrut să tragă de timp: ”A fost scandalos. Ceva inimaginabil”. Standard Liege s-a calificat în sferturile Cupei Belgiei după victoria obținută pe terenul lui Anderlecht, 1-0. 

Răzvan Marin a jucat 90 de minute miercuri și s-a calificat cu Standard în sferturile de finală, învingând Anderlecht chiar la Bruxelles, dar ce va rămâne din acest meci este spectacolul antrenorului său. Observat din tribună de Stanciu și Chipciu, neconvocați în lotul violeților.

Ricardo Sá Pinto s-a aruncat pe gazon și, cu tehnicianul oaspeților căzut în teren, jocul s-a întrerupt în minutul 77. Fostul atacant lusitan susține că a fost lovit cu o cutie de bere aruncată de un spectator, dar acea cutie aterizase chiar lângă el.

"Mi-a căzut pe picior. Inițial, n-am știut ce este, voiam să văd ce am pățit", a declarat portughezul la sfârșit. "Era necesar să mă prăbușesc în iarbă? Dar să transformi tot felul de obiecte în proiectile e bine?".

Hein Vanhaezebrouck, antrenorul lui Anderlecht, a țipat la el. "A fost teatru, Charlie Chaplin! Le-am zis celor de la Standard: «Pentru un club atât de important, e scandalos». Ceva inimaginabil»".

Cum Sá Pinto întârzia să se ridice, arbitrul Wouters l-a eliminat. A protestat violent. "Am explodat. De ce să mă dai afară? Am fost lovit la picior și eu sunt obligat să ies, nu e normal".

Același Vanhaezebrouck l-a acuzat. E convins că totul a fost o simulare, rivalul încercând să tragă de timp. "I-am strigat: «Oprește cinema-ul!» În loc să termine, el s-a culcat pe gazon. Niciodată n-am mai văzut așa ceva. A fost show-ul anului".

24204701 10210161897988707 1721672137 n

6
a fost nota primită de Răzvan Marin în Het Laatste Nieuws la meciul cu Anderlecht

"Dacă acea cutie de bere m-ar fi lovit în cap, meciul s-ar fi terminat! Astăzi, o cutie de bere. Mâine va fi altceva. Dar eu mă ridic. Sunt un războinic.
Niciodată nu le-am cerut fotbaliștilor mei să joace teatru. Sigur, nu suntem sfinți, dar nu suntem actori"
Ricardo Sá Pinto, antrenor Standard

"Nu am nimic cu Standard, dar toate accidentările jucătorilor săi au fost aranjate pentru a rupe jocul. Arbitrul ar fi trebuit să dea 15 minute de prelungire"
Hein Vanhaezebrouck, antrenor Anderlecht

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
771545396317549
Eugen Iustin  •  30 Noiembrie 2017, 15:56
Postat de dinamo_fan pe 30 Noiembrie 2017, 13:54

altii au oprit meciuri pentru o bricheta. au cerut si la un muc de tigara aruncat sa se opreasca meciul si sa castige cu 3-0.

da, asa este, ce aiurea, sa opresti un meci pentru ca suporterii unei echipe arunca cu obiecte in teren si lovesc arbitrul in cap cu o bricheta...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Noiembrie 2017, 13:54

altii au oprit meciuri pentru o bricheta. au cerut si la un muc de tigara aruncat sa se opreasca meciul si sa castige cu 3-0.

juliusmad
juliusmad  •  30 Noiembrie 2017, 13:33
Postat de rumunek pe 30 Noiembrie 2017, 11:58

Important este că e vina jucătorilor fără valoare cumpărați din România, chiar dacă stau în tribună, că Anderlecht, campioana de anul trecut cu ei în teren, nu mai bate pe nimeni de ceva timp. Iar antrenorul care i-a scos din lot este de fapt valorosul și cel care are dreptate. Logic și clar!

daaa, e clar, au pierdut pentru ca stanciu si chipciu au stat in tribuna :)))))))))))))))))))))))))))))))). ba, esti prost si presimt ca nu esti singurul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează