INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Gafă incredibilă în Turcia la meciul lui Maxim și Toșca » Jucătorii au fost chemați de la dușuri să termine meciul!

Scene neverosimile s-au petrecut vineri seara în campionatul Turciei, la meciul Gaziantep - Kasimpașa 2-0 / Sursă foto: @GaziantepFK
Scene neverosimile s-au petrecut vineri seara în campionatul Turciei, la meciul Gaziantep - Kasimpașa 2-0 / Sursă foto: @GaziantepFK

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 10:11 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 10:48

Scene neverosimile s-au petrecut vineri seara în campionatul Turciei, la meciul Gaziantep - Kasimpașa 2-0. 

Meciul s-a încheiat cu victoria echipei lui Maxim și Toșca, însă arbitrul Halis Özkahya a fost în centrul atenției în finalul partidei. Asta pentru că, deși fuseseră dictate nouă minute de prelungiri după eliminarea unui fotbalist al oaspeților, „centralul” a fluierat finalul după doar patru minute și 15 secunde din timpul adițional. 

De la dușuri înapoi pe teren!

Jucătorii au părăsit terenul, au mers către vestiare, însă au fost înștiințați de staff-uri că trebuie să revină pe teren pentru disputarea ultimelor cinci minute de joc. Potrivit site-ului hurriyet.com.tr, unii dintre fotbaliști intraseră deja la dușuri după ce au ajuns la vestiare, dar au fost nevoiți să revină îndată pe teren

După cel de-al doilea fluier final, jucătorii lui Gaziantep au comentat cu amuzament cele întâmplate: „Sperăm că meciul s-a încheiat cu adevărat de data aceasta”.

Cei doi internaționali români au început meciul din postura de titulari. Toșca a fost integralist, în timp ce Maxim a fost înlocuit în minutul 70 cu Jefferson.

Coșmarul lui Alexandru Maxim 

Mijlocașul în vârstă de 31 de ani a fost cel mai prolific jucător al lui Gaziantep în 2020/2021, marcând 16 goluri, 15 numai în campionat, 29,6% din toate reușitele „tricolorului” la echipele de club! 

După o stagiune excelentă, vara nu l-a ajutat. Pe 25 iulie, în al 5-lea amical, la 2-3 cu Dinamo Kiev în Austria, meci în care a și înscris împotriva echipei lui Mircea Lucescu, Max s-a accidentat. O leziune căreia inițial nu i s-a dat prea multă atenție, dar care l-a tot chinuit de atunci

Inițial, medicii turci au anunțat că va lipsi doar două săptămâni, numai că Alex avea o fractură la al treilea deget al piciorului drept. Iar două săptămâni s-au transformat în două luni, Maxim revenind abia pe 25 septembrie. Pe 30 septembrie, Alexandru Maxim a aflat că a fost convocat de selecționerul Mirel Rădoi pentru meciurile echipei naționale a României cu Germania și Armenia, din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Xavi, primele declarații ca antrenor al Barcelonei » Mesaj clar pentru jucători: „Voi fi foarte exigent. Nu avem voie să pierdem sau să facem egal”

VIDEO Mourinho s-a certat cu un reporter: „N-ai văzut meciul?! Spune-mi tu, hai!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează