INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Scoțienii se tem din cauza pandemiei de coronavirus » Contractul lui Ianis Hagi, subiect de discuție în presă

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 17:51

Ianis Hagi (21 de ani) este împrumutat de Genk la Rangers până la finalul lunii iunie. Presa din Scoția crede că pandemia de coronavirus poate afecta viitorul fotbaliștilor. 

Campionatul din Scoția a fost oprit în acest week-end, chiar înaintea derby-ului dintre Celtic și Rangers. Oficialii ligii au oferit mai multe scenarii privind finalizarea sezonului. Pe lista se numără și disputarea partidelor în vară, dacă UEFA e de acord să modifice întreg sistemul competițional din sezonul următor. Această variantă ar aduce o serie de probleme pentru cluburi. Zeci de fotbaliști își termină contractele cu formațiile lor pe 31 mai sau 30 iunie, cum e și cazul împrumutului lui Ianis Hagi.

Cazul lui Ianis Hagi este unul mai fericit. Rangers are o clauză exclusivă de cumpărare, în valoare de 5 milioane de euro, pe care o poate activa oricând.

Rămân fără jucători

Cei care nu ajung din timp la un acord pentru prelungire nu vor mai fi disponibili în etapele rămase de disputat la vară. Un oficial al Federației a declarat: „Dacă vorbim stric legal, nimic nu îl poate obliga să joace pe un fotbalist al cărui contract expiră pe 30 iunie”.

VIDEO #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!” 

Vezi și:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

VIDEO Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
109669943049485
Dragne Daniel Dan  •  15 Martie 2020, 10:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

99pch
99pch  •  14 Martie 2020, 21:54

Toata averea familiei Hagi, o sa dispara in publicitatea micului print cersetor de fotbal Ianis

10aripa
10aripa  •  14 Martie 2020, 19:55

Coronavirus? Un fleac...viitorul marelui prinț este prioritar...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează