INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

Se dezintegrează Ludogoreț? Măsură-șoc luată de patronul echipei după eliminarea din Ligă! Ce se întîmplă cu Prepeliță și Moți

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 13:37

Ludogoreț a fost eliminată surprinzător de Milsami Orhei în turul 2 preliminar al Ligii, scor 3-1 la general, și astfel nu va mai juca în cupele europene în acest sezon.

Patronul echipei Kiril Domuschiev a luat o decizie drastică în urmă acestei rușini. Sportal.bg susține că acesta a decis să pună pe lista de transferuri toți fotbaliștii din lot, aici incluzîndu-i și pe Andrei Prepeliță, dar și pe Cosmin Moți.

Finanțatorul campioanei Bulgariei regretă faptul că a refuzat o ofertă de 2,5 milioane pentru Misidjan în vară. De asemenea și antrenorul Bruno Ribeiro venit în vară e pe lista neagră.

Unul dintre posibilii înlocuitori ai acestuia este chiar Laurențiu Reghecampf. Totuși, e greu de crezut că dacă se vor lua astfel de măsuri românul ar accepta postul. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  22 Iulie 2015, 20:21
Postat de sibelius pe 22 Iulie 2015, 14:48

Poate exemplul Ludogoret o sa convinga macar cativa pseudojurnalisti, daca nu microbisti ca trebuie sa fii putin cazut in cap sa dai salarii mari si sa faci "cumparaturi" pe bani multi ca sa apuci "meleoanele" din liga.

Nu este doar exemplul Ludo ... CSKA Sofia ... a facut aceaasi chestie inaintea lor ... cand ni l-au 'suflat' pe Moraes cu salariu de 400.000 de euro pe an ...:)) Nu vrea lumea sa intelega ... ridicarea mizei finaciare pentru CLGS ... lasa toate echipele din ligile care au mai putin de 3 locuri de CLGS ... in offside! Pentru ca investitie nu sunt sustenabile / garantabile ... banii care ne trebuie sa facem o echipa competitiva ... sunt ACEEASI ca in vest ... moneda unica europeana ... EURO ... pay-out-ul este toal diferit daca ai doar 1 loc de CLQR versus 4 locuri de CL, din care 2 locuri de CLGS garantate! In alte cuvinte ... echipele trebuie sa investeasca la fel ... pentru ACEEASI performanta ... dar income-ul este diferit ... de aia Abramovici si co ... nu au putut sa foloseasca acest sistem din prima liga rusa ... si s-au dus ... in 'taramul fagaduintei' ...:)) Din pacate ... la euro-fotbal ... problema nu este la noi ... ci este la ... Geneva ... degeaba sariti voi in capul ... investitorilor locali ... manageri ... nu e dupa ei! Performanta pe care ati vreao voi ... CL Spring = faliment in 2-5 ani ... depinzand de capacitatea clubului de a produce profit din piata interna! ...:)) UEFA screwed you! ...:))

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  22 Iulie 2015, 18:50

S-au ieftinit castravetii. Loserul de Prepelita, de era destept azi juca in MLS.

khal_37
khal_37  •  22 Iulie 2015, 18:29

Si eu ce spuneam...o sa ramana in urma o peluza ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează