INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

Se reface Mutu mai repede?

Articol de - Publicat sambata, 01 martie 2008 00:00

Corriere dello Sport scrie că "tricolorul" ar putea reveni pe teren în 9 martie, deşi medicii vorbeau de o lună de pauză

Adi Mutu sfidează prescrierile doctorilor. Deşi specialiştii au estimat că atacantului Fiorentinei îi vor trebui 4 săptămîni pentru a se reface de pe urma întinderii suferite la ligamentul colateral intern al genunchiului stîng pe 24 februarie, cu Roma (0-1), Corriere dello Sport e mult mai optimist şi avansează data de 9 martie.
"Miracolul Mutu", a titrat ieri cotidianul italian, potrivit căruia "tricolorul" ar putea reintra duminica viitoare, în deplasarea de la Siena. "Refacerea ligamentului lezat evoluează mai bine şi mai repede decît se aşteptau medicii. Românul a făcut progrese importante, dar fundamental e ca trendul să se menţină şi în următoarele zile. Altfel, antrenorul Cesare Prandelli nu va risca sub nici o formă cu un jucător atît de important pentru formaţia Viola", apreciază Corriere dello Sport.

"Nu voi risca nimic. Voi reintra doar atunci cînd mă voi simţi sută la sută refăcut"
Adrian Mutu

Trage tare
Deşi nu se grăbeşte să revină pe gazon, Adi Mutu e convins că va bate prognosticul medicilor. Şi-a şi fixat un program infernal. Timp de nouă ore pe zi e la stadion, unde face fizioterapie, masaj şi ultrasunete. "E destul de plictisitor, dar vreau să fac totul cum trebuie pentru a nu avea probleme mai tîrziu", susţine "tricolorul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  01 Martie 2008, 16:25

Cred ca Adrian sfideaza PREDICTIILE medicilor, dar este adevarat ca nu toti jurnalistii au trecut pe la scoala sau, daca au facut-o, au si ramas cu ceva dupa ea.

 •  01 Martie 2008, 13:08

haide ADI sa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează