INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO

Sergiu Hanca despre schimbarile de la Dinamo: „Mircea Rednic are o baghetă” » Ce spune despre noua sa echipă: „Totul este la superlativ”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 09:29

Mijlocașul Sergiu Hanca, 26 de ani, a debutat cu gol pentru KS Cracovia, în meciul cu Piast, 2-1. (Detalii AICI)

După meci, Sergiu Hanca a vorbit despre debutul în Polonia, despre noua sa echipă, dar și despre Dinamo și Mircea Rednic.

„Sunt fericit! Era important să câştigăm cele trei puncte. Este un loc propice pentru a creşte. Toate lucrurile merg foarte bine în momentul de faţă. Echipa este bună, avem un antrenor de genul lui Dan Petrescu. M-a văzut într-un meci contra celor de la FCSB şi m-a dorit. M-a sunat personal şi asta a contat mult în alegerea mea. Când te doreşte antrenorul, mergi cu inima deschisă şi dai totul. Am avut noroc că e şi Râpă aici şi m-a ajutat mult. Condiţiile sunt foarte bune pentru performanţă

Campionatul este foarte organizat. Sunt condiţii foarte bune de antrenament și stadioane foarte bune. Totul este la superlativ. Este stabilitate, echipa este în creştere. Din punctul de vedere al bazelor de antrenament, al condiţiilor, polonezii sunt mult, mult peste ce este în ţară. Din punct de vedere al fotbalului este mult, mult mai diferit. Aici e diferit fotbalul, nu prea ai timp şi spaţiu, pentru că jucătorii sunt foarte agresivi şi aleargă foarte mult”, a declarat Sergiu Hanca la TV Telekom Sport.

Sergiu Hanca: „NEA MIRCEA ARE O BAGHETĂ”

Chiar dacă a plecat cu scandal de la Dinamo, Sergiu Hanca speră ca echipa să intre în play-off și-l laudă pe antrenorul Mircea Rednic.

„Au fost discuţii şi tatonări pentru a rămâne la Dinamo, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat (n.r. suporterii i-au agresat verbal soția la Astra - Dinamo 4-1). Oricum nu mai contează. Mă bucur că cei de la Dinamo au câştigat. Sper să reuşească imposibilul şi să intre în play-off. Ar fi o performanţă extraordinară. Le doresc tot binele din lume.

Atâta timp cât matematic e posibil, eu cred că ei au puterea. Constat că au făcut o echipă foarte bună. Şi sunt sigur că atâta timp cât vor avea şanse, vor juca toate meciurile la 100%. Nea Mircea ştie ce face mereu. Are un fel de baghetă, toată lumea ştie asta”, a adăugat mijlocașul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
comedy.central
comedy.central  •  10 Februarie 2019, 10:34

Mult succes Sergiu! esti un fotbalist foarte bun! Cum ai jucat in prima perioada la Dinamo iti face cinste!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close