INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

Sergiu Hanca e pe val în Polonia! Gol și pasă de contra lui Lech, iar echipa sa lupta pentru campionat

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 14:08

Mijlocașul Sergiu Hanca a fost și duminică MVP la Cracovia, marcând a doua etapă la rând. MKS Cracovia a câștigat meciul cu Lech Poznan, 2-1, și continuă să spere la campionat. 

Sergiu Hanca trăiește probabil cea mai bună perioadă a carierei. În Polonia, la MKS Cracovia. Mijlocașul în vârstă de 27 de ani joacă bine, marchează, oferă pase decisive și se bate la titlu cu echipa sa. Duminică, a fost omul meciului la 2-1 cu Lech Poznan. Mai întâi, i-a oferit un assist fundașului stânga Pestka, acesta întorcându-se și mulțumindu-i coechipierului său. Apoi, a transformat penalty-ul victoriei. 

Un șut în direcția opusă celei în care plonjase portarul. După gol, Sergiu a sprintat spre banca de rezerve. L-a îmbrățișat pe antrenorul Michał Probierz. A fost a doua etapă la rând în care Hanca înscrie. La începutul acestui campionat, a reușit să puncteze chiar în trei runde succesive. 

Vezi AICI VIDEO

Cu el și Cornel Râpă în formă, Cracovia e la egalitate de puncte în fruntea clasamentului cu Legia, care s-a încurcat pe terenul lui Raków Czestochowa (2-2). E pe locul 2 doar pentru că are golaverajul mai slab. Pe 29 februarie, e meci direct, la Varșovia, dar urmează play-off-ul. Titlul se joacă.

7 goluriși 7 assisturi are Sergiu Hanca în 25 de meciuri disputate la Cracovia în acest sezon în toate competițiile

11,7 kilometria alergat Cornel Râpă, al doilea la MKS și al 4-lea de pe teren; a fost integralist (Hanca a ieșit în minutul 84)

Citește și: 

Ionuț Radu, probleme la Parma! A fost ținut din nou pe bancă. iar rivalul lui a fost omul meciului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FOTO: instagram.com/sergiuhanca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maccsero
maccsero  •  17 Februarie 2020, 16:13

Trebuie să fie slăbuț campionatul Poloniei dacă acolo fac senzație Hanca și Râpă. Echipele poloneze de club nici nu prea au treabă cu Europa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează