INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO Ionuț Radu, probleme la Parma! A fost ținut din nou pe bancă, iar rivalul lui a fost omul meciului

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 12:46

Parma a câștigat meciul cu Sassuolo, 1-0, iar portarul Simone Colombi (28 de ani) a fost omul meciului. Ionuț Radu, care a plecat de la Genoa pentru că nu mai era titular, trebuie să mai aştepte mult şi bine până să debuteze la Parma. 

Au trecut deja trei jocuri de când a lăsat Genoa şi situaţia lui Ionuţ Radu nu s-a schimbat deloc. Doar banca de rezerve de pe care priveşte cum trec etapele din Serie A pe lângă el. Transferul la Parma parcă l-a băgat în priză pe Simone Colombi, înlocuitorul preferat de antrenorul D'Aversa, după accidentarea titularului Sepe. Goalkeeperul de 28 de ani, care nu apărase decât în Cupă în acest sezon, a prins aripi, iar duminică, la 1-0 cu Sassuolo, a fost ales omul meciului, primind 7 în Gazzetta dello Sport. E al treilea joc în care se remarcă! 

Rezumat VIDEO Sassuolo - Parma 0-1

Simone Colombi, laude şi nota 7

 „A acoperit foarte bine poarta la asalturile din apropiere. Şi ca bonus, plonjonul în spate pentru a respinge la ocazia lui Caputo, aflat în ofsaid”, l-a caracterizat cotidianul roz. Aceeaşi notă şi aprecieri laudative a primit Colombi în Corriere dello Sport. Asta în timp ce Padelli, căruia Radu putea să-i ia faţa la Inter (după ce şi-a rupt degetul Handanovici) dacă accepta revenirea la nerazzurri, continuă să gafeze şi să-l dispere pe Conte! 

58 de zileau trecut de la ultimul joc în care a apărat Ionuţ Radu: la Genoa, în înfrângerea cu Inter (0-4). De-atunci, are şapte etape la rând ca rezervă

Vezi și: 

VIDEO Ianis Hagi, lăudat după încă un meci în care a fost decisiv: „A avut multe sclipiri” + ce a făcut după ce a lovit un fan cu mingea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
portardelegenda
portardelegenda  •  17 Februarie 2020, 17:44

Daca cineca crede ca vestul te asteapta cu flori si fanfara ( mai ales cand est român) se inșala . Lumea fotbalului este intr o continua dinamica si pana ce tu devi o constanta TREBUIE SA LUPTI . Baiatul asta a pierdut o batalie dar razboiul e lung. Eu am incredere ca va reusi. Celor care critica aiurea pe aici le as adresa intrebarea : voi ce ati realizat in viata voastra?

parpalache
parpalache  •  17 Februarie 2020, 17:07

Imi pare rau de el!Dar de cand Genoa si-a luat alt portar, a inceput...sa castige meciurile!Poate ca avea un stil prea hazardat, care crea o stare de nesiguranta in echipa!In special la iesirile pe centrari!Iar la Parma s-a dus din initiativa lui si se vede ca nu i s-a garantat ca va fi titular1Sa astepte,pentru ca si Tatarusanu cand s-a dus la Fiorentina-cu toate ca era inteles de un an cu ei-nu a prins postul de titular,postul fiind ocupat de brazilianul Dida,care... apara bine!

883758598355956
Adrian Fulgos  •  17 Februarie 2020, 15:03

Ales cel mai bun fotbalist din Ro, acest băiat este al treilea portar al unei echipe de pluton in Seria A? Adică rezerva rezervei? Şi vrem la europene? Si mai sint voci care spun ca Ro produce talente. Oare cit de jos putem ajunge?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează