INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

SERIE A. Ionuț Radu a ajuns pe lista lui Torino: „Modern, reactiv, tehnic. Are mare viitor”

Ionuț Radu
Ionuț Radu

Articol de - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 13:02

SERIE A. Gazzetta dello Sport scrie că Torino îl monitorizează pe Ionuț Radu (22 de ani), în prezent la Parma. Piemontezii caută un urmaș pentru Salvatore Sirigu, 33 de ani.

La 33 de ani, Salvatore Sirigu este titular indiscutabil la Torino. Venit în 2017 la clubul piemontez, fostul portar al lui PSG (190 de meciuri în cinci sezoane la Paris) nu a mai cedat numărul 1. 

Are 103 partide pentru vișinii, 94 în Serie A. Torino caută însă un goalkeeper pentru viitor. Potrivit Gazzettei dello Sport, are cinci nume pe listă, dar unul se detașează de ceilalți: Ionuț Radu.

„Ionuț Radu are deja 50 de meciuri în Serie A”

Împrumutat de Inter până la sfârșitul sezonului la Parma, „tricolorul” care a apărat un an și jumătate la Genoa ar putea ajunge în vară la Torino, dacă nu va fi cedat de nerazzurri la Udinese. 

„La 22 de ani, are deja 50 de prezențe în Serie A. Vorbim de un portar modern, reactiv, tehnic. Are mare viitor”, a comentat faimosul cotidian roz.

76 de meciuria jucat Ionuț Radu în Italia în toate competițiile, la Inter (1), Avellino (24, în Serie B) și Genoa (51)

9,5 milioane de euroeste cota actuală a lui Radu, potrivit transfermarkt.de, cu 5,5 mai puțin ca în ianuarie

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

COVID-19. Marius Șumudică, primul român infectat cu coronavirus? „N-aveam gust, n-aveam miros, am dat virusul la tot staff-ul”

Martin Odegaard ne-a chinuit pe noi și ajunge la Real Madrid! Și va înfrunta România din nou în Liga Națiunilor: „E ca un robot”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează