STRANIERI  ·  TRANSFER

SERIE A. Ionuț Radu a ajuns pe lista lui Torino: „Modern, reactiv, tehnic. Are mare viitor”

Ionuț Radu
Ionuț Radu

Articol de - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 13:02

SERIE A. Gazzetta dello Sport scrie că Torino îl monitorizează pe Ionuț Radu (22 de ani), în prezent la Parma. Piemontezii caută un urmaș pentru Salvatore Sirigu, 33 de ani.

La 33 de ani, Salvatore Sirigu este titular indiscutabil la Torino. Venit în 2017 la clubul piemontez, fostul portar al lui PSG (190 de meciuri în cinci sezoane la Paris) nu a mai cedat numărul 1. 

Are 103 partide pentru vișinii, 94 în Serie A. Torino caută însă un goalkeeper pentru viitor. Potrivit Gazzettei dello Sport, are cinci nume pe listă, dar unul se detașează de ceilalți: Ionuț Radu.

„Ionuț Radu are deja 50 de meciuri în Serie A”

Împrumutat de Inter până la sfârșitul sezonului la Parma, „tricolorul” care a apărat un an și jumătate la Genoa ar putea ajunge în vară la Torino, dacă nu va fi cedat de nerazzurri la Udinese. 

„La 22 de ani, are deja 50 de prezențe în Serie A. Vorbim de un portar modern, reactiv, tehnic. Are mare viitor”, a comentat faimosul cotidian roz.

76 de meciuria jucat Ionuț Radu în Italia în toate competițiile, la Inter (1), Avellino (24, în Serie B) și Genoa (51)

9,5 milioane de euroeste cota actuală a lui Radu, potrivit transfermarkt.de, cu 5,5 mai puțin ca în ianuarie

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1