INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Marius Șumudică, primul român infectat cu coronavirus? „N-aveam gust, n-aveam miros, am dat virusul la tot staff-ul”

Marius Șumudică a fost internat în luna decembrie anului tecut
Marius Șumudică a fost internat în luna decembrie anului tecut

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 11:08

COVID-19. Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a vorbit în această dimineață despre pandemia de coronavirus și spune că e ferm convins că la finalul anului trecut a fost la rândul său infectat.

Crăciunul din 2019 n-a fost cel mai liniștit pentru antrenorul român. Acesta s-a îmbolnăvit în Turcia și a fost internat ulterior în România pentru a-și trata o bronhopneumonie severă. Acum, Șumudică e de părere că a avut coronavirus încă de atunci. 

„Cred că am avut coronavirus în decembrie Știu tot ce mi s-a întâmplat, au fost exact simptomele acestui virus. Am avut o pneumonie care m-a ținut peste două săptămâni

N-aveam gust, n-aveam miros, am pățit exact ce spun epidemiologii. A avut tot staff-ul, au avut și unii jucători. Am luat virusul și ușor-ușor am dat la tot staff-ul”, a spus Șumudică, la Pro X.

„Istanbul e un aeroport uriaș, am văzut foarte mulți oameni cu mască. Nefiind educat, nu înțelegeam de ce poartă măști. La noi, oamenii, dacă au copilul bolnavi, îl duc la grădiniță. Ăștia suntem noi” - Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

VIDEO. STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește și alte știri despre coronavirus:

ANALIZĂ. Își revine fotbalul după pandemie? 3 întrebări vitale după ce cluburile scad salarii în valoare de 570 de milioane de lire!

Gigi Becali, izbucnire cu accente xenofobe în direct la TV: „Merkel l-a sunat pe Orban și i-a zis «Dă-ne niște sclavi». Orban, trebuie să fii bărbat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  11 Aprilie 2020, 17:57

sumi incearca sa se impace cu turcii si sa explice de ce a fugit..vrajeala ieftina !!!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  11 Aprilie 2020, 16:38

Mda, cred ca era de fapt matolit cu Corona Beer nu cu corona virus, ca berica e un pic prea tare. E clar ca omul s-a imbatat atunci si nu mai stia unde e, nu mai mirosea, nu mai vedea. Sau vedea mai multe carari. Hai sa nu exageram, ca avea boala cand era jucator la Sportul sau la Rapid!

whiteredarad
whiteredarad  •  11 Aprilie 2020, 15:57

Fa-ti baiete o analiza, masoara-ti anticorpii, daca ii ai ( pe cei anti covid 19, sau fa-ti testul rapid, ca ala fiind pozitiv iti arata ca ai avut boala...) inseamna ca ai facut boala, ai deja imunitate si te ascunzi...degeaba, ai putea pleca ...in Turcia. Dar Sumudica prefera ca vorbeasca... "vorbe" !. Vorba lui....chestie de educatie !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează