INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Scapă Marin, Man și Mihăilă de retrogradare? Super Liga ar putea reprezenta salvarea!

Dennis Man, Parma // foto: Imago +13   FOTO
Dennis Man, Parma // foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 20 aprilie 2021 11:58 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 12:04

Răzvan Marin (24 de ani), Valentin Mihăilă (21) și Dennis Man (22), românii amenințați cu liga secundă la Cagliari și Parma, s-ar putea salva datorită Super Ligii. Ar promova trei echipe în Serie A și n-ar mai pica niciuna.

Deși au șanse tot mai mici să se mențină în Serie A, românii de la Cagliari și Parma, primele două echipe aflate sub linia roșie, speră să scape de la retrogradare. Grație noii Super Ligi! Dacă UEFA obligă federațiile și ligile naționale să dea afară din campionat cluburile rebele, Inter, Milan și Juventus, situate acum pe locurile 1, 2 și 4, ultimele trei n-ar mai pica.

Scapă Parma și Cagliari de retrogradare?

Răzvan Marin, Dennis Man și Valentin Mihăilă ar fi și-n sezonul viitor în elita Italiei. Sportmediaset scrie despre varianta probabilă a „înghețării retrogradării” și a promovării normale a celor trei din Serie B, ce le-ar înlocui pe secesioniste. Ar rămâne 20 de formații, pentru a se modifica sistemul și a nu pierde bani din drepturile de televizare, contractate deja pentru perioada 2021-2024.

În acest moment, Parma ocupă locul 19, iar Cagliari este pe 18. Benevento, echipa de pe primul loc care asigură salvarea, are 30 de puncte, 5 peste echipa lui Răzvan Marin și 10 peste „cruciați”.

VIDEO. Ce viitor îi prevede Ionuț Chirilă lui Dennis Man: „Poate ajunge la o echipă de top”

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Un selecționer al Europei, scandalizat: „Ce naiba caută Juventus în Super Liga Europei?!”

Favoritul să-l înlocuiască pe Jose Mourinho la Tottenham » E curtat și de Bayern

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
horacechiarel
horacechiarel  •  21 Aprilie 2021, 08:11

Man a ieșit de pe teren la 3-1 pentru Parma,iar mai apoi a intrat Mihăilă.Ce a urmat fără Man pe teren se știe.Juvetele de la Parma și-a bătut joc de echipă sa,în loc să aleagă varianta unei centrări și-a bătut joc de o mare ocazie finalizând el din unghi mort. În loc de 4-3 pentru Parma s-a făcut 3-4 doar pentru că juvetele a ales să fie egoist!

amoniac
amoniac  •  20 Aprilie 2021, 21:38

Trebuie sa ai minte multa sa scrii un asa articol... senzational.

observator_federal
observator_federal  •  20 Aprilie 2021, 15:20
Postat de aius pe 20 Aprilie 2021, 14:15

Poate mai pui si o poza cu Razvan Marin sau Mihaila, ca de Man, ne-am saturat !

Dă căutare "Dennis Man" pe Google și o să vezi cca. 380 milioane de rezultate!! Pentru "Valentin Mihăilă" sunt vreo 220 mii, din care jumătate cu tema "Man și Mihăilă"... Presa din cetatea lui Bucur promovează (prin contract?) fecesebiștii dar, obligatoriu, îi și lasă "într-un con de umbră" pe toți ceilalți... Așa e Gigi, toată viața a vrut să fie premiant...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close