INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

OFICIAL Vasile Mogoș schimbă echipa! Fundașul se pregătește să atace promovarea în Serie A

Vasile Mogoș (stânga), la singurul său meci la echipa națională, 0-2 cu Suedia
Vasile Mogoș (stânga), la singurul său meci la echipa națională, 0-2 cu Suedia

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 20:36 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 20:36

Vasile Mogoș (27 de ani) a fost transferat de Chievo Verona de la Cremonese.

Fundașul dreapta român rămâne în Serie B, însă trece la o echipă care are aspirații de promovare, spre deosebire de fosta sa grupare.

Chievo a ratat de puțin promovarea în Serie A sezonul trecut, fiind învinsă în semifinalele playoff-ului de promovare de către Spezia. Echipa din Verona a retrogradat din Serie A la capătul sezonului 2018/2019, atunci când a încheiat campionatul pe ultima poziție.

Vasile Mogoș a evoluat pentru Cremonese timp de 2 sezoane, între 2018 și 2020, disputând 66 de meciuri în tricoul echipei. Mogoș a mai trecut în cariera sa pe la Ascoli, Reggiana, Teramo, Lumezzane, Porto Tolle și Real Vicenza, echipe din ligile inferioare din Italia.

Mogoș, soluție pentru echipa națională?

Odată cu transferul la Chievo, Mogoș ar putea intra în calculele selecționerului Mirel Rădoi pentru viitoarele meciuri ale echipei naționale a României. Fundașul de bandă are o prezență în „tricolor”, în înfrângerea cu Suedia (0-2) din grupa de calificare la EURO, din noiembrie 2019.

Mirel Rădoi nu are multe variante pentru postul de fundaș dreapta. În ultimele două meciuri, în acea poziție au apărut Andrei Burcă (în victoria cu Austria, 3-2) și Sergiu Hanca (în egalul cu Irlanda de Nord, 1-1), însă niciunul dintre cei doi nu este fundaș dreapta de meserie.

480.000 euroeste cota de piață a lui Vasile Mogoș

7 goluri și 4 pase decisivea strâns Mogoș la Cremonese

Alte știri din fotbalul italian:

Max Allegri la AS Roma?! Dacă pierde cu Juventus, Fonseca e out

Tragedie în fotbalul italian! Un arbitru și iubita lui au fost uciși cu sânge rece

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează