INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Sevilla a pus ochii pe un român: „Acum două zile am vorbit cu Monchi. Sunt echipe mari interesate de el”

Impresarul Florin Manea susține că Monchi, directorul sportiv al celor de la Sevilla, a cerut informații despre Radu Drăgușin. Discuțiile sunt unele incipiente.
Impresarul Florin Manea susține că Monchi, directorul sportiv al celor de la Sevilla, a cerut informații despre Radu Drăgușin. Discuțiile sunt unele incipiente.

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 23:38 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 23:53

Fundașul central Radu Drăguşin (18 ani), juniorul lui Juventus, a intrat în atenția celor de la Sevilla. 

Impresarul Florin Manea susține că Ramón Rodríguez Verdejo „Monchi”, directorul sportiv al celor de la Sevilla, a cerut informații despre Radu Drăgușin. Discuțiile sunt unele incipiente. 

Drăgușin, în vizorul celor de la Sevilla

„Acum două zile vorbeam cu Monchi de la Sevilla despre un jucător român, o să vedeți zilele următoare dacă se face. Sunt discuții. O să aflați, sunt niște echipe mari care se interesează de un jucător al nostru. Cred că știți de cine e vorba. Drăgușin, sunt niște interese pentru el, dar nu e nimic concret. Poate îl vor studia și nu îl vor agrea. M-a întrebat «Ăla mic al tău cum e?». Are contract cu Juventus încă un an, suntem în discuții avansate cu Juventus”, a declarat Florin Manea la „Digi Sport Special”.

Cunosc mulți jucători români talentați, prin intermediul prietenului meu Pietro Chiodi precum Răzvan Marin, Ianis Hagi, Tudor Băluță, Mitriță, Cicâldău, Coman sau Pușcaș.

Urmărim jucători, printre care și mulți români, pentru că sunt mulți tineri talentați, dar, în clipa de față, nu ne-am gândit să transferăm pe nimeni
- Monchi, în 2019

Radu Drăgușin, antrenamente cu Ronaldo 

Drăgușin, internațional U19, s-a transferat în ianuarie 2018 de la Regal Sport București la Juventus Torino, iar presa internațională a susținut de-a lungul timpului că românul a refuzat mai multe cluburi uriașe, precum Atletico Madrid sau PSG. În această vară, Drăgușin a fost chemat de Andrea Pirlo la antrenamentele primei echipe. 

Sevilla a pus ochii pe un român: „Acum două zile am vorbit cu Monchi. Sunt echipe mari interesate de el”
Radu Drăgușin

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Lucescu a încercat un transfer răsunător: „Dacă venea Buffon, ar fi fost o mare lovitură”

Ghete speciale pentru Ronaldo: CR100. „Ce frumoase sunt! De-abia aștept să le port”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
parpalache
parpalache  •  11 Octombrie 2020, 09:27

Numai Mutu nu il baga!

the.fixer
the.fixer  •  11 Octombrie 2020, 09:17

Toata suflarea gigista a sperat ca este vorba de Man sau Coman :))) Dupa tzeapa cu Raul Rusescu nu mai calca picior de roman la Sevilla :)))

gabri80el
gabri80el  •  11 Octombrie 2020, 02:10

mai intai sa-l vedem jucand indiferent daca este la juve sau nu ...pana nu joaca, nu ai cum sa tragi concluzii

Vezi toate comentariile (5)
Comentează