INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOULOUSE

Şi-a rupt tendonul! Roman s-a accidentat grav la Toulouse şi ar putea sta 6 luni

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2013 22:15

La antrenamentul din această seară, Mihai Roman a căzut greşit pe piciorul drept. Primul diagnostic: ruptură la tendonul lui Ahile. Ratează sezonul de toamnă.

O adevărată dramă pentru Roman, cu 10 zile înainte de startul Ligue 1. Într-un moment ideal, cînd juca excelent la Toulouse, noua sa echipă, impresionîndu-l pe antrenorul Casanova, decis să-l titularizeze din prima etapă - "Lansat spre poartă, Mihai e irezistibil. Şi are o tehnică extraordinară" -, fostul rapidist s-a accidentat. Grav.

Azi, la antrenament, jucătorul în vîrstă de 28 de ani a sărit la cap, s-a dezechilibrat în aer şi n-a mai putut controla aterizarea. A căzut greşit pe piciorul drept şi a urlat de durere.

Potrivit L'Equipe, medicii alb-violeţilor au dat un diagnostic crud: ruptură la tendonul lui Ahile. Se estimează că aripa dreaptă ar putea sta pînă la 6 luni. Pierde tot turul campionatului francez!


3 goluri a marcat Mihai Roman în primeie 3 meciuri la Toulouse

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
dash.berlin
dash.berlin  •  25 August 2013, 01:12
Postat de vladutzzz89 pe 31 Iulie 2013, 23:14

pffft..pacat pentru el!! ce ghinion...

chiar ca ghinion .....

ceaces
ceaces  •  01 August 2013, 09:14

toti rapidistii si ex rapidistii sa si rupa cate ceva.nu aveti ce cauta in div a ciumatilor!!!!

borat101
borat101  •  01 August 2013, 02:05

wow... nasol, recuperare rapida Roman!! Acum stiti de ce in OCCIDENT cam 50% din antrenamente sunt foarte cu precautie! Si chiar in meciuri cu miza, majoritate jucatorilor mari joaca de parca ar fi din sticla! La efortul din ziua de astazi foarte usor te poti accidenta.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează