INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Silviu Lung forțează revenirea: „Știu că echipa are nevoie de mine”

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 11:58 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 12:08

Silviu Lung junior îl așteaptă pe Dan Petrescu să semneze cu Kayseri, dar mai tare își dorește să revină în poarta penultimei clasate din Super Lig.

Lung a suferit o ruptură musculară în etapa a 8-a, în meciul cu Galatasaray (1-1) de-acum o lună și jumătate, în care a apărat nemaipomenit în prima repriză. S-a tratat în Spania și și-a reînceput pregătirile în ajunul Crăciunului. 

„Mi-este dor să îmbrac iar tricoul. Vreau să fiu sănătos și în forma de dinaintea accidentării. Și să mă întorc pe teren cât mai curând posibil. Știu că echipa și colegii au nevoie de mine. Inima mea este alături de ei, dar eu sunt trist pentru că nu pot să-i ajut încă", a declarat goalkeeperul român pentru cotidianul Fotomaç.

Portarul român are 95 de meciuri în campionat la Kayserispor și în sezonul trecut a fost primul la capitolul paradelor reușite. În actualul campionat, a primit zece goluri în opt partide, având două meciuri cu clean-sheet. 

VIDEO Marius Șumudică s-a dezlănțuit pe teren, după ultima victorie din Turcia

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Marius Șumudică a dat-o la întors! Ce spune despre plecarea de la Gaziantep: „Nu numai banii sunt importanți”

Victor Pițurcă revine în fotbal » Unde va antrena: „Am vorbit acum o săptămână”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează