INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CFR CLUJ

CFR Cluj forțează un supertransfer: „E singura opțiune pentru noi!” » Prima reacție a portarului + negociază cu Șumudică!

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2022 17:22 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 18:59

Silviu Lung Jr. (33 de ani) s-a despărțit de Kayserispor, după 5 ani petrecuți la echipa din Turcia. CFR Cluj l-a pus în fruntea listei de transferuri, șansele ca fostul internațional să revină în Liga 1 sunt minime.

După ce a fost refuzată de Florin Niță, CFR a găsit rapid altă soluție. „Silviu Lung jr. este singura opțiune pentru noi în acest moment. Dacă nu vom ajunge la un numitor comun, abia atunci vom discuta cu celelalte variante”, a anunțat Cristi Balaj, președintele campioanei, la Fotbal Club, la DigiSport.

Doar că Silviu Lung a anunțat deja că nu ia în calcul revenirea în România.

L-au blocat pe Mititelu! Un nou episod în războiul CSU - FCU » Replica lui Rotaru: „O prostie, o minciună marca GSP”
SCANDAL
L-au blocat pe Mititelu! Un nou episod în războiul CSU - FCU » Replica lui Rotaru: „O prostie, o minciună marca GSP”
CFR Cluj forțează un supertransfer: „E singura opțiune pentru noi!” » Prima reacție a portarului + negociază cu Șumudică!
Silviu Lung Jr.

Silviu Lung Jr., ținta #1 pentru CFR Cluj

„S-a terminat contractul, da. După 3 ani la Kayserispor, am avut oferte de la echipe mai bine cotate din Turcia. Având o relație foarte strânsă cu conducerea clubului, am spus că rămân, mi-am dat cuvântul și am prelungit cu încă 2 ani. Au trecut și acei 2 ani și sunt liber de contract.

Momentan sunt în vacanță la Craiova, mă bucur alături de familie. Mișcare am început să fac de o săptămână cu tata, ne antrenăm în fiecare dimineață. Dar, pentru moment, nu este nimic concret, mă focusez pe pregătirea mea și aștept să văd ceea ce se va întâmpla în săptămânile următoare. Prioritar rămâne un transfer în străinătate”, a declarat Silviu Lung Jr., la Sport Total FM.

În sezonul recent încheiat, Silviu Lung a apărat în 30 de partide ale lui Kayserispor în campionatul Turciei. Echipa românului a terminat pe locul 14 din 20.

Silviu Lung jr., negocieri cu Șumudică

Următoarea destinație pentru Silviu Lung jr. ar putea fi Arabia Saudită. Portarul român a primit o ofertă de la Al Raed, locul 7 în sezonul recent încheiat, formație care a fost preluată de Marius Șumudică. Cei doi au colaborat împreună și la Astra.

De ce a plecat Silviu Lung Jr. de la Kayserispor

Lung Jr. a dezvăluit și motivul pentru care s-a despărțit de echipa turcă. Deși echipa a fost stabilă, în ultimele luni au apărut probleme de natură financiară.

Nu mi-a plăcut niciodată să schimb echipele și, dacă am găsit echipe care sunt stabile din punct de vedere financiar, bine organizate, un loc bun pentru jucători, am rămas acolo unde m-am simțit bine. Perioada Craiova a fost frumoasă, eram un copil, am debutat, cred că e visul fiecărui copil din zonă de acolo când face primii pași în fotbal. După am mers la Astra, unde am întâlnit un grup de jucători extraordinari, cel mai frumos grup, băieți care nu erau doar colegi, erau mai mult decât prieteni. De aceea am luat și titlul.

După perioada asta a venit Kayseri, care a fost stabilă din toate punctele de vedere și n-am vrut să plec. Sunt mici problemuțe acum, din păcate lira s-a depreciat foarte mult în ultimii 2 ani. Salariile străinilor sunt în euro, așa că sunt mici problemuțe peste tot în Turcia. În urmă cu 2-3 ani, 1 euro era 4 lire și acum 1 euro e 18-19 lire. Având în vedere că salariile străinilor sunt plătite în euro, rezultă dificultăți și mai mari pentru cluburi.
- Silviu Lung Jr., la Sport Total FM

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Nu scapă de blestem! Ronaldo Deaconu a jucat azi, apoi și-a rupt contractul: „Am dat de Gaz Metan de China”

Insistă pentru Ciprian Tătărușanu » Clubul calificat în Liga Campionilor vrea un portar experimentat, dar și accesibil ca preț

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
remarque
remarque  •  05 Iulie 2022, 18:51

mici dificultati cu faptul ca lira s-a depreciat. E adevarat ca cluburile turcesti au probleme mari din cauza acestor mici dificultati. Doua vorbe si o fractura de logica. Si Silviu Lung jr e intelectual pe langa O.Tv Popescu.

alexiosas
alexiosas  •  05 Iulie 2022, 18:46
Postat de knuty pe 05 Iulie 2022, 18:35

Supertransfer ????Balgradean e peste Lung asta cu 4 clase!!!Scrieti numai clisee ieftine!!!Cam asta e nivelul presei...

superliga...superstacant...supertransfer...gesepe a rupt tacerea :)))

knuty
knuty  •  05 Iulie 2022, 18:35

Supertransfer ????Balgradean e peste Lung asta cu 4 clase!!!Scrieti numai clisee ieftine!!!Cam asta e nivelul presei...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează