INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Situația lui Ianis Hagi se complică » Genk a oficializat transferul lui Kristian Thorstvedt, jucător care evoluează pe același post cu românul

Articol de - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 21:44 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 11:28

Genk a anunțat astăzi transferul lui Kristian Thorstvedt, un jucător de 20 de ani care evoluează pe același post cu Ianis Hagi (21 de ani). 

Thorstvedt a costat 1,5 milioane de euro și a fost achiziționat de la norvegienii de la Viking, care-l utilizau pe postul de mijlocaș central, același pe care Ianis Hagi joacă la Genk.

Transferul lui Thorstvedt ar putea fi încă o piedică pentru Ianis Hagi, care n-a reușit să se impună la Genk nici sub comanda celui de-al doilea antrenor din acest sezon, Hannes Wolf.

3 golurişi 4 assisturi a reuşit Ianis Hagi în 718 minute jucate pentru Genk în toate competiţiile acestui sezon. A fost doar de şapte ori titular la campioana Belgiei

Ianis Hagi în topul transferurilor ratate: „A arătat doar urme de talent!”  

Ianis Hagi a început Noul An cum l-a terminat pe 2019. Cu alte critici în presa belgiană şi încă un loc în topul celor mai dezamăgitoare transferuri estivale din Jupiler Pro League. Mijlocaşul român figurează, în viziunea agenţiei voetbalprimeur.be, alături de nume ca Nasri (Anderlecht), Defour (Standard) şi Diagne (FC Bruges).

„A venit la Genk cu referințe foarte bune, dar joacă tot mai puţin. A arătat doar urme de talent! Nici schimbarea antrenorului nu i-a adus creşteri în joc”, a scris recent publicația voetbalprimeur.be.

VIDEO // Ionuț Chirilă explică ce îi lipsește lui Ianis Hagi: „Cu asta te naști”

Vezi și: 

Rivaldinho despre Ianis Hagi în presa braziliană: „Nu am mai văzut unul ca el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
1900144626740004
Zi Bobby  •  04 Ianuarie 2020, 18:45

nu va faceti griji,e taticu' la Viitorul si ii pune imediat banderola.Iar Radoi va incepe echipa cu el.Asa vom ajunge sa jucam la mondiale.Dupa ce se va lasa de fotbal,numarul 10 va fi retras for ever de la nationala.Ati vazut ce a zis Sumudica,nimeni nu stie sa bata cornere mai bine ca Ianis !

1945470302151331
Gigli Papastratos  •  04 Ianuarie 2020, 16:23

Ca ***-si considera puiul, privighetoare, nu este etic, dar firesc. Dar ca stolul de gaite media il considera privighetoare nu e nici etic, nici firesc. Poate doar de domeniul zoologiei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

klauz
klauz  •  04 Ianuarie 2020, 16:22
Postat de Claude SH pe 04 Ianuarie 2020, 11:36

Dacă e fotbalist acum va ieși în evidență, când e concurenta mai mare.

Ce te face sa crezi ca Ianix asta ar putea fi fotbalist??? Presa? Astia care-i numara pasa de gol greseala imensa de a da PE LANGA MINGE vrand sa traga la parta? OK, mingea a ricosat din luft in capul unui jucator a lui Genk, dar Ianix habar nu avea ca ala era acolo, necum sa vrea sa-i paseze...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează