INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

EXCLUSIV Noi informații despre situația lui Reghecampf din Arabia Saudită: „Oamenii sunt la fel de dificili ca Gigi Becali. Dacă va fi lăsat, va câștiga un trofeu”

Laurențiu Reghecampf e în pericol să fie dat afară de saudiții de la Al Ahli. Sursă foto: twitter.com/alahli_fc
Laurențiu Reghecampf e în pericol să fie dat afară de saudiții de la Al Ahli. Sursă foto: twitter.com/alahli_fc

Articol de - Publicat vineri, 14 mai 2021 11:23 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 12:11

Gabriel Manu (39 de ani), fost „secund” al lui Laurențiu Reghecampf în Emiratele Arabe Unite, la Al Wahda și Al-Wasl, în prezent antrenor principal la Metaloglobus, a vorbit despre situația lui Laurențiu Reghecampf, în pericol să fie dat afară de saudiții de la Al Ahli.

Zilele trecute, presa din Arabia Saudită a speculat că Laurențiu Reghecampf, 45 de ani, ar putea fi îndepărtat de la Al Ahli, echipa la care joacă și Alexandru Mitriță, din cauza rezultatelor dezamăgitoare din această primăvară. Invitat la GSP Live, Gabriel Manu a analizat situația lui Reghecampf, vorbind despre fotbalul din Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite, unde în trecut a reușit să câștige trei trofee.

Gabriel Manu: „Dacă va fi lăsat, Reghe va câștiga un trofeu în Arabia Saudită”

„Sunt abonat în presa arabă și, de foarte multe ori, cei de acolo caută senzaționalul. Au fost foarte multe lucruri neadevărate care s-au scris în presa arabă. Familia mă suna din România să mă întrebe dacă e adevărat ce se scrie, eu le spuneam că sunt baliverne.

Eu cred că Reghecampf are multe de oferit pentru fotbalul arab. Știu că a semnat pe un an și jumătate, nu știu dacă ar avea cum să fie dat afară. Conducătorii arabi sunt, într-adevăr, mai dificili. Cum nu le convine ceva, iau decizii pripite, dar cred că, dacă va fi lăsat, Reghecampf va câștiga cu siguranță un trofeu în Arabia Saudită. A fost la Al Hilal, cunoaște foarte bine fotbalul de acolo și m-aș bucura să rămână și să câștige un trofeu. E un antrenor extraordianar de bun”, a spus Gabi Manu, la GSP Live. 

Din cauza pandemiei, au fost niște probleme financiare în tot ce înseamnă Arabia Saudită. În Emirate, la fel, începuseră și acolo problemele. Al Ahli are un stadion de 50.000 de locuri. 

Gândiți-vă că lumea va reveni în tribune și gândiți-vă ce va însemna Al Ahli din sezonul viitor cu Reghecampf pe bancă și 50.000 de oameni la fiecare meci. El e obișnuit, a jucat în Champions League cu FCSB, e obișnuit cu astfel de meciuri și cred că va face diferența - Gabriel Manu, fostul „secund” al lui Laurențiu Reghecampf

Gabriel Manu: „Reghecampf are un stil managerial incredibil!”

„Cât timp am fost împreună, am reușit să câștigăm trei trofee în zona arabă. Am rămas cu experiențe plăcute. Cred că mulți dintre colegii mei și-ar fi dorit să aibă șansa să lucreze cu Reghecampf și să câștige trei trofee în zona respectivă. E extraordinar de greu să câștigi trofee acolo.

Reghe are un stil managerial incredibil. Știe să discute cu conducerea, știe să pună problema. El avea o relație foarte bune cu șeicii din zona respectivă. Are experiența de a manageria relația cu patronul, cum a fost și la FCSB cu Gigi Becali. Oamenii sunt la fel de dificili ca Gigi Becali, dar Laur a reușit și reușește să aibă în continuare o relație profesională bună cu ei”, a mai spus Gabriel Manu. 

Echipa lui Laurențiu Reghecampf are un nou director executiv

Clubul saudit Al-Ahli a numit un nou director executiv. Imediat după decizie, Musa Al-Mohayani a vrut să discute cu antrenorii și jucătorii. A văzut ședința de pregătire și a intrat apoi pe teren. Cu piciorul pe minge, a vorbit cu Laurențiu Reghecampf pentru a afla de ce nu merge echipa, ținându-le apoi un speech lui Alex Mitriță și colegilor săi. 

Noi informații despre situația lui Reghecampf din Arabia Saudită: „Oamenii sunt la fel de dificili ca Gigi Becali. Dacă va fi lăsat, va câștiga un trofeu”
Sursă foto: twitter.com/alahli_fc

Al-Ahli e pe locul 9 când mai sunt doar patru etape. S-a zvonit că șefii grupării din Jeddah ar fi hotărât să-l schimbe pe Reghecampf la sfârșitul sezonului.

Detalii despre Al Ahli, echipa lui Laurențiu Reghecampf

  • De trei ori campioana Arabiei Saudite (1978, 1984 și 2016);
  • Lotul este cotat de Transfermarkt.com la 45,7 milioane de euro;
  • Cei mai valoroși fotbaliști din lot sunt atacantul M'Baye Niang, care valorează 10 milioane de euro, Alexandru Mitriță (7 milioane), atacantul Omar Al-Somah (5,8 milioane) și fundașul stânga Lucas Lima (5 milioane);
  • Reghecampf îl va pregăti la Al Ahli și pe Ljubomir Fejsa, mijlocaș defensiv venit de la Benfica.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Mircea Lucescu are planuri mari pentru această vară: „Fanii lui Dinamo București ne vor susține! Am discutat deja cu președintele Federației”

Cât o să coste Ianis Hagi? Ilie Dumitrescu, misterios: „Suma e mare, mare, nu ce se vehiculează”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
853246084756615
Marcel Popa  •  15 Mai 2021, 15:31

Asta gripeaza toata liga araba ,cand se prind aia o termina si Reghe blat cu antrenoratul.

romeverest
romeverest  •  14 Mai 2021, 19:51

Manu este prost informat !! Seicii de la Al Ahli l-au si concediat pe Reghecampf, anuntand ca echipa va fi condusa pentru ultimele trei meciuri din campionat de antrenorii Gomi Faical si Milojevic Vladan !!

1566178743642986
Vlad Hartea  •  14 Mai 2021, 18:41

Cine nu-l lasa pe Reghecampf sa castige trofee prin lumea araba ?? Oare seicii care le-au condus pe Al Hilal. Al Wahda, Al Wasl si acum Al Ahli sunt toti niste *** de l-au “plimabat” de la echipele lor ?? A avut in mana o bijuterie, pe Al Hilal, dar i-a facut praf pierzand finala Ligii Campionilor din Asia si campionatul !! Daca avea rezultate, asa cum a avut Olaroiu prin tarile arabe, nu avea nimeni nimic cu el si ar fi fost cautat de echipele cu nume din aceasta zina, asa sta la panda sa prinde si el un contract !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează