INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Cât o să coste Ianis Hagi? Ilie Dumitrescu, misterios: „Suma e mare, mare, nu ce se vehiculează”

Ianis Hagi, la Rangers, alături de Kemar Roofe // foto: Imago
Ianis Hagi, la Rangers, alături de Kemar Roofe // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2021 07:30 / Actualizat joi, 13 mai 2021 09:43

În seara în care Ianis Hagi (22 de ani) a înscris din nou pentru Rangers, Ilie Dumitrescu (52) a oferit informații despre clauza de reziliere prevăzută în contractul mijlocașului român cu proaspăta campioană a Scoției.

Aflat pe teren timp de 86 de minute cu Livingston, într-un meci câștigat de Rangers cu 3-0, Ianis Hagi a reușit să iasă la rampă. Servit ideal în interiorul careului, mijlocașul român a punctat în minutul 83, cu un șut cu latul, din prima.

Ilie Dumitrescu: „Ianis Hagi are clauză mare, mare”

După ce a văzut golul în studioul emisiunii „Fotbal Club” de pe DigiSport, Ilie Dumitrescu a intrat într-un dialog cu moderatorul Radu Naum pe tema clauzei de reziliere pe care Ianis o are.

  • Ilie Dumitrescu: „(Ianis) are o clauză destul de mare.” 
  • Radu Naum: „Și nu merită să fie plătită de cineva?” 
  • I.D: „Există posibilitatea să fie plătită, dar e o clauză destul de mare, nu ce se vehiculează prin presă, apropo de 10 milioane de euro. Are clauză mare.” 
  • R.N: „20?” 
  • I.D: „Mai mult!” 
  • R.N: „30?” 
  • I.D: „Nu știu, dar e mai mare decât ce se scrie în presă”.

VIDEO. Golul marcat de Ianis Hagi în Livingston - Rangers 0-3

Cât costă Ianis Hagi?

Estadio Deportivo, ziarul spaniol care a scris la finalul lunii aprilie că Sevilla este din nou interesată de Ianis Hagi, anunțând asta chiar pe prima pagină, susține că andaluzii au aflat cât costă internaționalul român.

Spaniolii notează că Sevilla s-a interesat de prețul lui Ianis Hagi și a aflat că Rangers cere 13 milioane de euro pe fotbalistul adus pentru 3.5 milioane de euro în vara lui 2020.

6.000.000 de euroeste cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt

Ianis Hagi, sezon bun la Rangers

Hagi a impresionat la Rangers în acest sezon, bifând 8 goluri și 13 pase de gol în 44 de meciuri, fiind decisiv în titlul obținut în Scoția. Evoluțiile sale i-au atras atenția lui Monchi, directorul sportiv al Sevillei, cel care dorește să-l transfere în această perioadă de mercato. Ianis mai are contract cu Rangers pentru încă trei sezoane, până în iunie 2024.

VIDEO. Ianis Hagi, analizat de fostul internațional Ianis Zicu: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii!”

Mai multe știri despre stranieri:

Inter, victorie clară cu AS Roma! Ionuț Radu a fost titular și a avut o intervenție decisivă

Cristiano Ronaldo, fază genială în Sassuolo - Juventus » Chiricheș, debusolat complet de „bicicletele” portughezului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dobrin
dobrin  •  13 Mai 2021, 22:42
Postat de Marcel Popa pe 13 Mai 2021, 19:25

Are clauza mare .Cat este clauza ?Nu stiu, dar este mare.Te crucesti si te minunezi.Mai Ilie eu te-am apreciat întotdeauna dar daca nu stii ,de ce te bagi si tu cu Ianis la inaintare?Contractul unui jucator ca si rezilierea este la vedere nu este strict secret.Sunati voi astia de la gsp la Glasgow si intrebati?

Bine macar ca are si el ceva mare, ca in rest...

853246084756615
Marcel Popa  •  13 Mai 2021, 19:25

Are clauza mare .Cat este clauza ?Nu stiu, dar este mare.Te crucesti si te minunezi.Mai Ilie eu te-am apreciat întotdeauna dar daca nu stii ,de ce te bagi si tu cu Ianis la inaintare?Contractul unui jucator ca si rezilierea este la vedere nu este strict secret.Sunati voi astia de la gsp la Glasgow si intrebati?

844355166377549
Marius Bunu  •  13 Mai 2021, 17:33

Nu are bani Barcelona sa il cumpere pe Petardis

Vezi toate comentariile (4)
Comentează