INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Situație nemaiîntâlnită pentru Sânmărtean și Pițurcă » Au câștigat un meci fără să-l joace

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2016 19:31

Al Ittihad, formația antrenată de Victor Pițurcă, s-a calificat în semifinalele Cupei Regelui Arabiei Saudite, la masa verde.

Formația la care joacă și Lucian Sânmărtean avea programat meciul cu divizionara secundă Al Hazm marți, însă aceasta din urmă a cerut Federației Saudite să amâne meciul cu 24 de ore din cauza condițiilor meteo.

Federația a răspuns afirmativ, doar că miercuri, când Al Ittihad și Al Hazm trebuiau să joace, formația oaspete a mai făcut o cerere similară. De data aceasta Federația n-a mai fost atât de indulgentă.

Astfel, trupa lui Pițurcă și Sânmărtean s-a prezentat la stadion, jucătorii s-au echipat de joc și au ieșit pe gazon. Arbitrul n-a avut de ales și a trebuit să consemneze în raport că formația oaspete nu s-a prezentat la meci, pierzând partida cu 0-3.

Totuși, Pițurcă a condus un antrenament în locul întâlnirii care trebuia să aibă loc. Singurii care au lipsit au fost Sulley Muniru și Lucian Sânmărtean. Cei doi au făcut doar alergări ușoare.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1623441537940003
Dan Negrea  •  14 Aprilie 2016, 20:22

cred că Muntari nu Muniru

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close