INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SIVASSPOR - GAZIANTEP

SIVASSPOR - GAZIANTEP 2-1. Marius Șumudică pierde primul meci după 15 etape! Gaziantep a avut 1-0 în minutul 4 după golul lui Maxim

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 09:12 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 14:32

Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a pierdut pe terenul lui Sivasspor, 1-2, în etapa a 18-a din prima ligă din Turcia.

Formația lui Marius Șumudică a început spectaculos meciul și a deschis scorul în minutul 4.  După un contraatac perfect al echipei lui Șumudică, Alex Maxim a scăpat singur spre poarta lui Vural, a intrat în careu, a dribla elegant un adversar și a finalizat cu un șut plasat, de la 13 metri.

VIDEO Golul marcat de Maxim în Sivasspor  - Gaziantep

Scorul la pauză a fost egal. Gazdele au punctat pentru 1-1 în minutul 42, când mijlocașul turc Hakan Arslan a primit o centrare în careu și a reluat cu perfect cu capul, profitând de lipsa de marcaj a fundașilor lui Șumudică.

Marius Șumudică și Gaziantep, prima înfrângere după 15 etape

În minutul 47, Același Hakan Arslan a stabilit scorul final. Acesta a marcat după un corner, cu o lovitură de cap din 6 metri. 

ână la final, formația lui Șumudică a rămas în 10 oameni, după ce Jefferson a primit cartonaș roșu pentru că și-a lovit adversarul cu mâna peste față.

Acesta este a doua înfrângere pentru Gaziantep în acest sezon și prima după o serie de 15 meciuri fără eșec. Echipa lui Șumudică este pe 3, 31 de puncte, dar poate fi depășită de Alanyaspor și Galatasaray.

Sivasspor - Gaziantep, echipe de start:

Sivasspor: Vural – Yalcin, Appidangoye, Osmanpasa, Ciftici – Arslan, Caludemir Fajr – Yesilyurt, Kayode, Gradel
Antrenor: Riza Calimbay

Gaziantep: Guvenc – Djilobodji, Aktas, Olkowski – Ceylan, Jefferson, Vetrih, Vural -  Maxim – Demir, Mirallas
Antrenor: Marius Șumudică

VIDEO Marius Șumudică s-a dezlănțuit pe teren, după ultima victorie din Turcia

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Marius Șumudică a dat-o la întors! Ce spune despre plecarea de la Gaziantep: „Nu numai banii sunt importanți”

Victor Pițurcă revine în fotbal » Unde va antrena: „Am vorbit acum o săptămână”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (70)
adriann_
adriann_  •  09 Ianuarie 2021, 17:54
Postat de s1lv1o. pe 09 Ianuarie 2021, 16:16

Efectiv ai rămas cu traume dacă mă menționezi tot la al 2lea comentariu ;))))). Caută prin arhivă să vezi ce am zis acum câteva luni si nu mai minți cu nerușinare. Faptul că a fost aprobat vaccinul schimbă cu tot datele problemei, dar creierul tău de bibilică e incapabil sa înțeleagă! :))))))

Nu schimba nici o data a problemei ma prostea, chiar si in SUA unde SE PRODUCE unul dintre vaccinuri se estimeaza ca vaccinareA va dura peste un an. (ar dura 6 luni daca s-ar vaccina 1 milion PE ZI, chestie care acum pare de neatins). LA NOI, unde abia au ajuns primele doze PENTRU PERSONALUL MEDICAL, aparitia vaccinurilor este irelevanta pentru cazul fcsb, care se rezolva MIERCURI. Deci modul in care ai schimbat placa arata DOAR CE POSTAC PENIBIL SI LIPSIT DE CARACTER ESTI. Apropo, ia arata unde e Ungaria pe lista DSP? Hai, curaj postacule https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19/2209-lista-state-cu-risc-epidemiologic-ridicat-08-01-2021/file

cneius
cneius  •  09 Ianuarie 2021, 16:25

De ce e Maxim atit de trist ca a dat gol ?...parca nici ceilalti nu se prea bucura...

adriann_
adriann_  •  09 Ianuarie 2021, 16:23
Postat de s1lv1o. pe 09 Ianuarie 2021, 16:08

Continuă să te faci de râs, rămâne scris totul aici! :)))))). Tu chiar compari situația ta *** care a mers la un concediu in străinătate cu grupuri organizate, fie cluburi de fotbal, fie de turiști prin agenții. Jucătorii FCSB au mers in scop profesional, fiind sub contract cu clubul, organizat, izolat. Nu ai niciun argument solid prin care să deosebești faptul că UTa

Fraiere, eu nu compar situatia EU SPUN CA M-AM PRICEPUT SA EVIT SITUATIA IN CARE MA LASAM LA MILA DSP-ULUI (puteau interpreta tranzitul pe un aeroport turcesc ca fiind expunere intr-o tara aflata pe lista, desi tehnic vorbind nu se trecea frontiera). CIOBANUL TAU NU A JUDECAT SITUATIA SAU A CREZUT CA LEGEA NU I SE APLICA. Sau si-a imaginat ca da din gura pe la TV si se rezolva.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează