INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SLAVIA PRAGA

Antrenorul Slaviei nu l-ar mai lăsa pe Stanciu la echipa națională: „Meciurile României i-au provocat probleme mari”

Nicolae Stanciu, Slavia Praga // foto: Imago
Nicolae Stanciu, Slavia Praga // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 09:45 / Actualizat luni, 15 martie 2021 10:43

Nicolae Stanciu (27 de ani) a strălucit pentru Slavia Praga în meciul cu Mlada Boleslav, scor 3-0. Românul a marcat o „dublă” de mare clasă și a fost lăudat de Jindrich Trpisovsky (45), antrenorul său.

Stanciu a ajuns la 6 goluri în ultimele sale 4 meciuri în tricoul Slaviei și pare să fi devenit un veritabil lider în trupa alb-roșilor. „Mai ales la al doilea gol a arătat că este un jucător excepțional al campionatului din Cehia, ar trebui să apreciem cu toții că avem un astfel de fotbalist aici”, a declarat Trpisovsky.

Nicolae Stanciu, elogiat de antrenorul de la Slavia Praga

Antrenorul Slaviei spune că absența de la echipa națională la ultima acțiune i-a prins bine lui Stanciu, care a fost tot timpul aproape de echipa de club astfel. Stanciu nu a fost convocat la meciurile din luna noiembrie, cu Belarus și Irlanda de Nord, dar este convocat pe lista preliminară a stranierilor pentru meciurile din preliminariile Cupei Mondiale, cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, care vor avea loc la finalul acestei luni. 

Îl ajută foarte mult că nu merge la echipa națională, că este alături de echipa de club tot timpul. Asta i-a provocat probleme mari, mai ales toamna trecută, când existau acțiuni de durată. Ambele goluri au fost frumoase, este greu de ales care a fost mai bun. Dar nu aș vorbi doar despre el, toți băieții au jucat foarte bine”, a spus antrenorul, citat de isport.blesk.cz.

Traiectoria balonului la lovitura liberă a fost foarte ciudată. Poate da un efect excepțional balonului, are o metodă de lovire similară cu cea a lui Mino Stoch - Jindrich Trpisovsky, antrenor Slavia Praga

Ajuns la 31 de ani, Miroslav Mino Stoch este un mijlocaș ceh care evoluează din februarie la Zaglebie Lubin, în Polonia. A jucat doi ani pentru Slavia Praga, între 2017 și 2019, și are în CV echipe importante, precum Chelsea, Twente și Fenerbahce.

11 goluri și 6 pase decisiveare Stanciu în acest sezon, în toate competițiile

VIDEO. Nicolae Stanciu, goluri excepționale în Mlada Boleslav - Slavia Praga

Citește mai multe știri despre stranieri:

Fiul patronului miliardar de la Parma, dat gata de Mihăilă și Man: „Cum se zice în română?”

Zi excelentă pentru românii din străinătate » Mircea Lucescu și Ladislau Boloni, victorioși, Alex Maxim, remarcat în Turcia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1737176836553023
Vladimir Mihailescu  •  15 Martie 2021, 14:24

STANCIU e un fotbalist foarte bun. Restul e can can

2331468886968641
Jan-Fridolin Benet  •  15 Martie 2021, 13:06
Postat de alexandru_popescu pe 15 Martie 2021, 11:09

Păi cam are dreptate antrenorul Slaviei. Până ca Stanciu să dea 48 de euro la programul dîdîbî, vitanbârziștii de la FC Manita îl înjurau meci de meci. Acum s-au mai potolit, nu de tot, dar sunt mai domoli

Alexandru , vorbesc bine limba ceha , am ascultat ce a spus antrenorul (care il cam schimba destul de des , iar in teren ramane Provod ,un jucator inferoir lui Stanciu, comentatorii de la ČT4 Sport au spus _o chiar joi in meciul din Europa League) ) , dar nu am gasit ceva despre DDB .?!? ...Nu crezi ca este DREPTUL lui Nico (asa ii spun coehipierii, fanii , comentatorii tv) sa faca ce vrea cu banii sai ? ..Si apoi o intrebare ? De ce nu are aceleasi meciuri bune la nationala ? Ptr ca acolo jucatori de la Dinamo nu sunt ??!!??! .Nu cumva nu este "jucat" la nationala tocmai ptr ca sa se "zbenguie " pe teren cei carora trebuie sa " creasca cota "? ... In rest o zi buna ..

grid
grid  •  15 Martie 2021, 12:15

Antrenorul ceh știe să-l pună în valoare, ceea ce nu au făcut antrenorii naționalei noastre. Dimpotrivă, Stanciu s-a ales cu accidentări și cu reproșurile suporterilor noștri. Sau cu jignirile ultrașilor uneia sau alteia echipe românești pentru trecutul său stelist ori că a fost solidar cu DDB. Parcă am avea mulți fotbaliști adevărați ... sau mari cluburi care să conteze în fotbalul european.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează