INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EUROPA

Zi excelentă pentru românii din străinătate » Mircea Lucescu și Ladislau Boloni, victorioși, Alex Maxim, remarcat în Turcia

Alexandru Maxim, în Gaziantep - Denizlispor // foto: Twitter @ GaziantepFK
Alexandru Maxim, în Gaziantep - Denizlispor // foto: Twitter @ GaziantepFK

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 21:59 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 22:15

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a câștigat cu Zorya, scor 2-0. Și Panathinaikos, echipa lui Ladislau Boloni, a fost victorioasă, scor 2-1 cu PAOK. În Turcia, Alexandru Maxim a pasat decisiv pentru Gaziantep.

14 martie a fost o zi de grație pentru o bună parte dintre fotbaliștii și antrenorii români din străinătate. Dennis Man și Valentin Mihăilă au făcut spectacol pentru Parma cu AS Roma (2-0), Nicolae Stanciu a marcat o „dublă” de geniu, iar Mircea Lucescu, Ladislau Boloni, Alexandru Maxim și Alin Toșca au ieșit victorioși la rândul lor.

Ladislau Boloni a răpus-o pe PAOK

Aproape de a fi demis de la Panathinaikos, Ladislau Boloni s-ar putea să își fi prelungit șederea în capitala Greciei după victoria de astăzi cu PAOK, scor 2-1. Pentru „verzi” au înscris Macheda (minutul 39) și Ioannidis (39), iar pentru oaspeți a punctat Krmencik, în minutul 84. Panathinaikos ocupă locul 5 în Grecia și se află la doar 3 puncte sub AEK Atena, locul 3.

Mircea Lucescu, victorie cu Dinamo Kiev

În Ucraina, Dinamo Kiev a uitat de înfrângerea cu Villarreal din Europa League și a învins echipa de pe locul 3, Zorya, scor 2-0. Besiedin (minutul 55) și Sydorchuk (59) au înscris pentru trupa lui Mircea Lucescu, care este prima în campionat, cu 43 de puncte obținute în 18 etape. Șahtior, ocupanta locului 2, are 4 puncte mai puțin.

VIDEO. Alexandru Maxim, pasă de gol pentru Gaziantep

În Turcia, cu Alin Toșca și Alexandru Maxim titulari, Gaziantep a câștigat meciul cu Denizlispor, scor 2-0. Scorul a fost deschis de Dicko în minutul 70, cu o contribuție majoră a lui Maxim. Mijlocașul român a centrat din lovitură liberă, iar „vârful” din Mali a reluat cu capul.

Scorul final a fost stabilit de Muhammet Demir, în minutul 90+5, din penalty. Alin Toșca a fost integralist, pe când Maxim a fost schimbat în minutul 82. Gaziantep ocupă locul 7 în Turcia, cu 46 de puncte.

Citește mai multe știri despre stranieri:

Notele primite de Mihăilă și Man, după meciul fulminant cu Roma: „Unul SuperMAN, altul devastator!”

Mihăilă și Man, eroi și în Gazzetta dello Sport: „Românii la putere: sprinturi, tehnică, driblinguri!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează