INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DANEMARCA

Costel Gâlcă, la prima victorie în campionat după mai bine de 3 luni

Costel Gâlcă, antrenor Vejle // foto: Facebook @ Vejle Boldklub
Costel Gâlcă, antrenor Vejle // foto: Facebook @ Vejle Boldklub

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 18:44 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 19:29

Vejle Boldklub, echipa antrenată de Costel Gâlcă (48 de ani), a rupt seria de 8 meciuri fără victorie în campionatul din Danemarca și s-a impus în deplasare cu Sonderjyske, scor 1-0.

Fără victorie în campionat din luna octombrie, Costel Gâlcă resimțea presiune suplimentară înainte de meciul de astăzi de la Haderslev, cu Sonderjyske.

Vejle a reușit să se impună, grație golului marcat de Wahidullah Faghir în minutul 48. Eficență maximă pentru echipa lui Gâlcă, care a avut un singur șut pe poartă în tot meciul!

Vejle, pe locul 9 în Danemarca

Victoria a urcat-o pe Vejle pe locul 9 în campionat (din 12). Trupa antrenorului român are 19 puncte, la egalitate cu locurile 7 și 8, ocupate de Odense, respectiv Aalborg.

Următorul meci pentru Vejle va avea loc pe 14 februarie, în compania celor de la Nordsjaelland, echipa de pe locul 10.

5 victorii,4 egaluri și 6 înfrângeri are Vejle în acest sezon de campionat în Danemarca

Citește mai multe știri despre stranieri:

Steven Gerrard, furios după Hamilton - Rangers: „Meritam să pierdem” » Dezamăgit de Ianis Hagi: „Am arătat mult mai bine după schimbări”

Erzurum - Kayserispor 1-1 » Trupa lui Dan Petrescu a restabilit egalitatea în superioritate numerică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează