INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAZUL TAMAȘ

Soția lui Gabi Tamaș a vorbit pentru prima dată despre arestarea fotbalistului: „Avea ochii tulburi, stătea ghemuit și nu zâmbea”

Gabi Tamaș și Ioana Tamaș // FOTO: Instagram
Gabi Tamaș și Ioana Tamaș // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2019 11:54

Fundașul Gabi Tamaș (35 de ani) este în arest până duminică în Israel, la Petah Tikva, conform deciziei luate miercuri de judecători, după ce în noaptea de luni spre marți a fost surprins de poliție conducând cu 205 km/h în stare de ebrietate.

Ioana Tamaș, soția lui Gabi Tamaș, a vorbit pentru prima dată despre situația fundașului și a descris care este starea jucătorului de la Maccabi Haifa.

A fost foarte greu pentru mine să-l văd așa. Avea ochii tulburi, stătea ghemuit și nu zâmbea”, a spus Ioana Tamaș pentru site-ul one.co.il.

Soția lui Tamaș a încercat să-l elibereze pe jucător din arest și a plătit o sumă pentru cauțiune, dar fotbalistul tot n-a putut fi scos din arest. 

Citește și:

Noul avocat al lui Gabriel Tamaș a făcut apel! Decizia dată de judecători

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
10206840810356779
Mihai Enache  •  30 Martie 2019, 00:29

articol de toata jena. pe cine intereseaza minciunile ei?....pierde cardul?

112383043130512
Corneliu Brincoveanu  •  29 Martie 2019, 21:04

Ba , ok ai baut peste masura ! Ai bani garla , nu-i poti numara.Nu poti chema un taxi ca sa te duca la cuibul tau ? A doua zi o iei din parcare cu creierul limpede .Iti trebuie multa minte pentru asa ceva ? Eu cred ca fraierul trbuie sa -si primeasca pedeapsa maxima doar pentru ca a fost neghiob !!!( a propos , nevasta care era cu el e doar mobila , sau e un om care gandeste ? Sau era manga si ea ? )

ge0x
ge0x  •  29 Martie 2019, 17:38

Tamas o sa jure cu mana pe sticla de vin ca nu mai face și îl iartă aia. Oricum vine și Paștele. Tamas nu a băut, s-a împărtășit.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează