INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROPUNERE

FOTO Soția fotbalistului român, ofertată de clubul soțului: „Am făcut niște cursuri și am găsit formula secretă”

Andreea (33 de ani), soţia lui Sergiu Hanca (29), fotbalistul Cracoviei, a fost ofertată de gruparea poloneză. Soția fostului jucător de la Dinamo se ocupă de 4 ani de terapie sportivă (mental coach). +44   FOTO
Andreea (33 de ani), soţia lui Sergiu Hanca (29), fotbalistul Cracoviei, a fost ofertată de gruparea poloneză. Soția fostului jucător de la Dinamo se ocupă de 4 ani de terapie sportivă (mental coach).

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 18:42 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 19:12

Andreea (33 de ani), soţia lui Sergiu Hanca (29), fotbalistul Cracoviei, a fost ofertată de gruparea poloneză. Partenera fostului jucător de la Dinamo se ocupă de 4 ani de terapie sportivă (mental coach).

Andreea nu a dat curs ofertei din cauza faptului că soțul ei, Sergiu, este jucător la Cracovia. 

Giovanni Becali susține că Atalanta s-a interesat de doi fotbaliști de la FCSB + „Cu Florin Tănase s-a petrecut cea mai ciudată chestie!”
FCSB
Giovanni Becali susține că Atalanta s-a interesat de doi fotbaliști de la FCSB + „Cu Florin Tănase s-a petrecut cea mai ciudată chestie!”

Andreea Hanca, ofertată de Cracovia

Mi-au propus o colaborare, dar am zis: «OK, nu se poate deocamdată, pentru că este Sergiu acolo». Poate pe viitor o să urmeze o colaborare”, a spus Andreea, potrivit Telekom Sport.

+40 FOTO

Andreea Hanca: „Mereu mi-a plăcut să am grijă de apropiați”

Căsătoriți din 2016, Andreea și Sergiu au împreună doi copii.

„Eu mereu sunt lângă Sergiu, îl susţin cum pot, chiar şi în deplasare, de fiecare dată când îmi permite timpul. Am făcut nişte cursuri, am fost şcolită şi în acest moment am găsit formula secretă pentru a fi toate lucrurile aşa cum trebuie. A fost mai mult o împingere de la spate din partea tuturor oamenilor din viaţa mea. 

Toţi îmi spuneau că sunt menită pentru așa ceva, pentru că întotdeauna mi-a plăcut să am grijă de apropiaţii mei şi să-i ajut să-şi pună ordine în viaţă, să o ia pe un anumit drum, care într-un sfârşit dădea multe roade”, a mai spus Andreea Hanca.

Sunt aproape patru ani de când am început să fac asta, am plecat de la mentorul meu, Tony Robbins, şi am ajuns să cunosc foarte multe în domeniul ăsta. Îmi place să lucrez cu cei mai buni din domeniu şi aşa l-am îndrumat mereu şi pe Sergiu, să înveţe de la cei mai buni. Într-un final am reuşit şi noi să luăm ce e mai bun de la ei
Andreea Hanca, soția lui Sergiu Hanca

+40 FOTO

103 meciuriare Hanca la Cracovia (17 goluri și 18 pase decisive). Sergiu evoluează în Polonia din 2019, când a plecat de la Dinamo

Încă un „principal” din Liga 1 a demisionat, la 24 de ore după Laszlo Balint: „Ne-a șocat decizia, nu ne așteptam la așa ceva”

Giovanni Becali susține că Atalanta s-a interesat de doi fotbaliști de la FCSB + „Cu Florin Tănase s-a petrecut cea mai ciudată chestie!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maldini_1986
maldini_1986  •  01 Februarie 2022, 19:00

As zice ca asta e mai proasta ca Tonciu, penibila cand deschide gura, face mereu pe interesanta, noroc ca baga fraieru ala bani in curhu ei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează