INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Stanciu și-a ales echipa unde se va transfera: "Da, am ofertă și vreau să merg acolo"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 decembrie 2017 19:51

Nicolae Stanciu e rezervă la Anderlecht și vrea să schimbe această situație. Mijlocașul a fost dorit în ultima perioadă de Beșiktaș, însă românul spune că poate ajunge la altă echipă.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a primit în ultimele ore o ofertă de la Sparta Praga și spune că își dorește să meargă la formația din Cehia, unde ar urma să fie coleg cu Bogdan Vătăjelu.

"Da, am ofertă de la Sparta Praga şi vreau să merg acolo. Vreau să muncesc cu un antrenor de top cum este Andrea Stramaccioni", a declarat Stanciu, conform Fanatik.

Stramaccioni (41 de ani) a fost tehnicianul lui Inter Milano în sezonul 2012-2013 și e considerat printre cei mai buni antrenori tineri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Decembrie 2017, 20:37

Pollá chrónia, i Roumanía ! Me agápi, apó Pyraíous ! La multi ani, Romania ! Un an nou fericit, cu drag, din Pyraeus. Sa aveti casa casa si masa masa, dragi useri stelisti, rapidisti, olteni, banateni, clujeni si ardeleni, ueseni si moldoveni, si tu Gica, impreuna cu minunatul tau proiect din Dobrogea ! la multi ani si pitestenilor, giurgiuvenilor, urzicenilor.) da, si lor !, la multi ani pentru Chiajna, Voluntari si Metaloglobus, si mai ales, LA MULTI ANI DRAGI DINAMOVISTI, DE ORIUNDE ATI FI SI ORIUNDE V-ATI AFLA ! Doamne ajuta, oameni buni, sa fie un An nou de 1 mie de ori mai normal decat au fost pana acum, HAI ROMANIA ! Numai nime, tuturor.

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Ianuarie 2018, 12:53
Postat de haideusicfr pe 01 Ianuarie 2018, 12:51

Un pas bun pentru el.Succes!

Si vei juca in cupele europene impotriva lui FCSB. Pe astia i-au batut parca.

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Ianuarie 2018, 12:51

Un pas bun pentru el.Succes!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează