INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

Stancu vîndut la reduceri » Galata l-a dat la Kasimpaşa la jumătate de preţ

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 29 iunie 2012 18:04

Cotidianul Hurriyet susţine că Galatasaray l-a cedat pe Bogdan Stancu la nou promovata Kasimpaşa. Afacerea s-ar fi parafat în schimbul a 2,5 milioane de euro.

Fatih Terim nu l-a mai dorit pe român, deşi acesta fusese golgeterul lui Orduspor în stagiunea precedentă. Tehnicianul a anunţat conducerea clubului că nu mai are nevoie de el şi că poate renunţa la serviciile sale. Orduspor a dorit să îl păstreze, după ce Stancu marcase 10 goluri în ultimul sezon, dar nu a putut plăti suma cerută de Galata.

Galatasaray şi Kasimpaşa s-au înţeles pentru o sumă de transfer în jurul a 2,5 milioane de euro. Stancu fusese transferat în 2011 de Galata, cînd antrenor era Gică Hagi. Steaua a încasat atunci 5 milioane de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
redsef2005
redsef2005  •  30 Iunie 2012, 10:33
Postat de saviola2_8 pe 29 Iunie 2012, 20:32

am o tastatura varza sper ca ai inteles in mare ce am tastat:)) si am uitat ceva torje trebuie neaparat sa jaoace titular e unul din putinii care pot face diferenta!

Ai prins ideea mea de bază, aceea de a întineri lotul; că un nume sau altul nu întruneşte preferinţele tuturor e altceva. Oricum, vorbeam de un lot lărgit, nu de titulari, cred că nu îţi închipui că îl prefer pe Sepsi titular în locul lui Ştefan Radu!? Avem şi fundaş dreapta, pe Râpă, care e OK , dar încă joacă la Tineret. Nici nu sună rău o linie de fund cu Râpă, Chiricheş, Papp şi Radu! Deac, care e mijlocaş stânga, a fost folosit la club atacant dreapta (!), dar pe postul lui firesc e cu zece clase peste adormitul de Dodel. Nici pe Stancu nu l-am văzut jucând la Naţională ce ar fi normal, al doilea vârf! A fost folosit mijlocaş (!), ba pe stânga, ba pe dreapta...

alpin
alpin  •  30 Iunie 2012, 05:31
Postat de blaustein pe 29 Iunie 2012, 21:09

Au turcaletii de la Galata bani sa plateasca vedete, dar il vor regreta pe Stancu, cand vedetele din lot se vor plictisi si dupa ce mai papa ceva zeci de milioane bune cu salariile, iar asta cat de curand.

Buna gluma!

roversio
roversio  •  30 Iunie 2012, 00:11

Cititi tot ce misca pe piata transferurilor pe TransferMarket.ro ! Vezi pe TransferMarket.ro cu cine a semnat Mladen Petric, ce fost jucator al lui Real Madrid va juca la Elazigspor (nou-promovata in Turcia), pe ce fundas a dat Gladbach 8 milioane de euro, unde va juca Mandzukic etc.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează