INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Standard - Antwerp 1-3 // Denis Drăguș a ajuns la 12 minute jucate pentru Standard » A prins pe teren înfrângerea cu echipa lui Bölöni

Articol de - Publicat joi, 19 decembrie 2019 15:27

DENIS DRĂGUȘ // Cumpărat cu 1,8 milioane de euro în vară de la Viitorul, Denis Drăguș (20 de ani) jucase doar 4 minute într-o partidă oficială la Standard.

Pe 1 septembrie, la 0-1 cu Anderlecht. Miercuri, atacantul a fost folosit din nou de antrenorul Michel Preud'homme, în înfrângerea cu Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, scor 1-3. Dar a intrat tot din postura de rezervă. Și a evoluat în ultimele opt minute.

Ladislau Boloni (66 de ani), antrenorul lui Antwerp, a învins-o pe Standard (3-1), fosta sa echipă din Belgia, și s-a calificat în semifinalele Cupei Belgiei. 

Denis Drăguș a jucat pentru Viitorul până în august 2019, când a fost transferat de Standard Liege pentru 1,8 milioane de euro.

Vezi și: 

Standard - Antwerp 1-3 // Bătaie la meciul lui Bölöni! Atacantul său le-a făcut semne obscene adversarilor: „Dintr-o dată, toți vor să se răzbune!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (1)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  19 Decembrie 2019, 17:36

Da, dar se cheama ca a evoluat in strainatate! Ce s-au ales de jucatorii crescuti de Hagi in "Incubatorul Academia"? Denis Dragus nici in tara nu stralucea! Hagi Jr., cu toate grijile tatalui, nu face saltul asteptat! Baluta nici nu a debutat in Anglia. Cat despre Marin... lustruieste banca de rezerve! Despre ce vorbim?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează