INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA BELGIEI

Standard - Antwerp 1-3 // Bătaie la meciul lui Bölöni! Atacantul său le-a făcut semne obscene adversarilor: „Dintr-o dată, toți vor să se răzbune!”

Articol de - Publicat joi, 19 decembrie 2019 14:49

Ladislau Boloni (66 de ani), antrenorul lui Antwerp, a învins-o pe Standard (3-1), fosta sa echipă din Belgia, și s-a calificat în semifinalele Cupei Belgiei!

Parcă de fiecare dată când Loți Bölöni se întoarce la Standard, meciul de la Liège e plin de tensiune. Adversarii sunt și mai agresivi. Vor neapărat să câștige, indiferent cum.

Mirallas, mijlocașul lui Antwerp, a încheiat jocul cu un ochi învinețit și lovit la un picior. Boljevici, fundașul central al gazdelor, a fost eliminat în prelungiri după ce l-a strâns de gât pe Lamkel Zé.  

„Ținta voastră e acum Lamkel Zé"

Plin de nervi, provocat de jucătorii și fanii lui Standard, s-a întors spre tribune și le-a făcut gesturi obscene, declanșând o bătaie pe gazon.

„Poate că, timp de cinci secunde, Lamkel Zé le-a arătat ceva suporterilor lui Standard, dar astfel de momente se întâmplă pe stadioanele de fotbal", a declarat Bölöni.

„Să nu uităm de reacția adversarilor. Dintr-o dată, toți vor să se răzbune. Ținta voastră e acum Lamkel Zé, însă priviți ce au făcut și ceilalți".

Michel Preud'homme, antrenorul lui Standard, s-a aprins la conferință: „Mă întreb cum va răspunde presa declarațiilor lui Bölöni. Când eu i-am protejat pe Carcela și Mpoku, am fost atacat. Sunt curios dacă veți reacționa la fel în cazul său".  

Loți și-a atins însă obiectivul. După 3-1 cu Standard, e în semifinalele Cupei Belgiei cu Antwerp.

VEZI ȘI:

CRISTIANO ROLANDO. VIDEO „Aeriana” de 2,56 metri a lui Ronaldo, comparată cu o operă de artă a lui Chagall: „Spuneți-mi CR7 Air Jordan!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
florisking
florisking  •  19 Decembrie 2019, 21:59

puteti sa motivati de ce nu mai pot sa postez? aveti adresa de email, care sunt postarile in care am jignit, denigrat sau ce reguli mai ai ioanitoia?!

pote
pote  •  19 Decembrie 2019, 16:19

Boloni! Special two

Vezi toate comentariile (2)
Comentează