INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD LIEGE - MOUSCRON 1-1

STANDARD LIEGE - MOUSCRON 1-1 // Răzvan Marin, gol superb în egalul lui Standard contra fostei formații a lui Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 23:36

Răzvan Marin (21 de ani) a marcat un gol în egalul dintre Standard Liege și Mouscron, scor 1-1.

Internaționalul român a deschis scorul în minutul 54, după o schemă executată impecabil la un corner. Marin a venit lansat și a șutat puternic de la limita careului de 16 metri. Oaspeții au egalat în minutul 60, prin Taiwo Awoniyi.

Răzvan Marin a ajuns la 5 goluri și 5 pase decisive în actuala ediției a Jupiler League.

Standard Liege ocupă locul 3 în Belgia în acest moment, cu 47 de puncte, dar poate pierde două poziții dacă Antwerp și St. Truiden își câștigă meciurile din această etapă.

Clasament Belgia

clasament belgia

Vezi și: 

Cosmin Contra a anunțat lista stranierilor pentru „dubla” cu Suedia și Feroe » Ce se întâmplă cu Nicolae Stanciu + Cine e debutantul convocat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
knuty
knuty  •  02 Martie 2019, 11:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pain89
pain89  •  02 Martie 2019, 10:28

veste buna pentru noi ca este in forma si creste de la meci la meci

dal93
dal93  •  02 Martie 2019, 00:34

Bravo, tinere! Ești un fotbalist ce își confirmă valoarea zi de zi, ține direcția în sus, spre vârf! Și mai sus, mai sus, mai sus! Pentru că poți. Succes!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează