INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO - ROMA 1-2

Ştefan Radu, considerat cel mai slab fundaş al lui Lazio în derby-ul cu Roma!

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2010 00:00

Ştefan Radu, care a fost integralist la Lazio Roma în meciul pierdut, pe teren propriu, cu AS Roma (1-2), a fost criticat de presa italiană pentru prestaţia din jocul de duminică, în care jucătorul român a fost sistematic depăşit de atacanţii adverşi, Vucinici şi Menez.

"Radu a fost în mod sistematic depăşit de Vucinici şi Menez. Un meci slab pentru el", notează site-ul blitzquotidiano.it, care l-a notat pe fotbalistul român cu nota 5.

Aceeaşi notă a primit-o Ştefan Radu şi din partea ediţiei italiene a site-ului eurosport.com, care a apreciat că fundaşul român a fost cel mai slab din compartimentul defensiv al echipei laziale: "Cel mai slab din compartimentul defensiv. Pe partea lui s-a trecut uşor şi mai mult a comis o naivitate la scorul de 2-1, un fault asupra unui Menez viclean, care a stat la originea loviturii libere din care Vucinici a marcat".

Site-ul tuttomercatoweb.com a apreciat jocul internaţionalului cu 5,5. "Ordonat în prima repriză, apoi a cedat tensiunii jocului în repriza secundă. Din lovitura liberă făcută de Radu, AS Roma a izbutit golul prin care a trecut în avantaj. Radu a avut o intervenţie bună când a insistat şi nu a renunţat la o fază a lui Toni din minutul 69. La sfârşitul jocului a reacţionat vehement la lipsa de respect a jucătorilor romani", notează sursa citată.

Tot 5,5 a primit Radu şi din partea site-ului newnotizie.it, care a apreciat că apărătorul român a avut o evoluţie bună doar în prima parte a derbiului capitalei Italiei: "În prima repriză Radu a reuşit să blocheze bine atacul static al Romei. Odată cu intrare lui Taddei a fost un pic confuz".

Agenţia Datasport şi site-ul calciomercato.it i-au acordat fundaşului Ştefan Radu nota 6 pentru prestaţia din jocul de duminică. "Abil, nu a dat multe spaţii atacanţilor giallorossi", au scris jurnaliştii de la calciomercato.it.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  19 Aprilie 2010, 13:34

aceasi placere nebuna a ziaristilor romani de a scoate in evidenta tot ce este mai rau cand este vorba despre un ,,roman" mai erau si ale comentarii,dar voi ati cel mai ;;tare titlu" bravo!

 •  19 Aprilie 2010, 13:04

daca asa arata o posibila campioana a Italiei inseamna ca Serie A a decazut enorm.....cum trageau de timp kkatzii romanisti ieri si arbitrul le tolera jocul...mai ales malacul ala prost de luca toni care este cat usa se tavalea pe jos, ziceai ca-i electrocutat.....deh, norocul prostului......trebuia sa bata altcineva acel "rigore", se facea 2-0, asa cum era normal dupa prima repriza iar roma merda sugea p.....

 •  19 Aprilie 2010, 12:15

Cine e pe primul loc,cine e pe primul loc.....ROMA EEEEEEEEEEEE EEE ROMA EEEEEEEEE EEEE!!! Cine e pe primul loc,cine e pe primul loc.....ROMA EEEEEEEEEEEE EEE ROMA EEEEEEEEE EEEE!!! Cine e pe primul loc,cine e pe primul loc.....ROMA EEEEEEEEEEEE EEE ROMA EEEEEEEEE EEEE!!! Cine e pe primul loc,cine e pe primul loc.....ROMA EEEEEEEEEEEE EEE ROMA EEEEEEEEE EEEE!!! Cine e pe primul loc,cine e pe primul loc.....ROMA EEEEEEEEEEEE EEE ROMA EEEEEEEEE EEEE!!! C

Vezi toate comentariile (4)
Comentează