INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Ștefan Radu e jucătorul cu cele mai multe meciuri în istoria lui Lazio Roma! A bătut azi recordul lui Favalli!

Ștefan Radu, foto: Imago
Ștefan Radu, foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 16:34 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 20:35

Ștefan Radu, fundașul în vârstă de 34 de ani, joacă azi cea de-a 402-a partidă în tricoul lui Lazio Roma. „Un meci emoționant, istoric. L-am depășit pe Beppe Favalli”, a declarat Radu pentru Lazio Style Channel. 

Ștefan Radu nu va putea uita niciodată acest meci, cu Spezia. Azi, 3 aprilie 2021, fundașul în vârstă de 34 de ani a devenit lazialul cu cele mai multe partide în toate competițiile. 402, una în plus față de Giuseppe Favalli. A reușit această performanță la 13 ani de la debutul în tricoul biancocelesto.

Înaintea jocului cu Spezia, Radu a declarat pentru postul de televiziune Lazio Style Channel: „Un meci emoționant, istoric. L-am depășit pe Beppe Favalli".

Ștefan Radu nu mai joacă de 8 ani la națională

Numărul 25 lazial a vorbit și despre întoarcerea coechipierilor de la selecționate: „Ne-am obișnuit, avem mulți jucători care merg la naționale. E o mică problemă pentru noi, dar și pentru celelalte echipe".

Radu nu mai joacă la națională de opt ani. Ultima întâlnire printre "tricolori" a fost în 2013, 2-2 cu Ungaria. Are doar 13 selecții la echipa națională.

21 de meciuriare Ștefan Radu în acest sezon în Serie A, reușind două pase decisive

6 trofeea cucerit fundașul de 34 de ani cu Lazio: 3 Cupe și 3 Supercupe ale Italiei

Mai multe știri despre Lazio Roma: 

7 luni suspendare pentru președinte, 150.000 de euro amendă pentru clubul lui Ștefan Radu!

Ștefan Radu, în vervă și la interviu după ce a intrat în istoria lui Lazio: „Am atât de multă benzină în picioare”

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Comentarii (7)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  04 Aprilie 2021, 09:29

Felicitari, Stefan Radu ! Asta dovedeste ca ,, se nasc si-n Romania OAMENI'' ( am incercat sa citez, cu destula aproximatie, un cronicar de-al nostru; nu stiu daca-i Neculce, Costin , Ureche ori Cantemir). Asta arata c-ai ,, gandit'' corect cand ai decis sa nu mai accepti chemarile ptr jocuri la echipa nationala, ai intrat in istoria fotbalului italian ( ptr Lazio, cel putin). S-auzim numai de bine. Servus, PS N-am fost suporter al celor de la Dinamo, ba dimpotriva... Insa ,valoarea se cere remarcata, oriunde s-ar manifesta.

416979122463509
Niculae Tatu  •  03 Aprilie 2021, 23:23

Un blatist ca mulți alți la meciul Dinamo - Lazio

coco1987
coco1987  •  03 Aprilie 2021, 21:39

Cine e Radu Stefan? (sper sa se inteleaga ironia intrebarii mele, intrebare pe care propun sa o adresam aici cat mai multi avand in vedere aroganta pe care a denonstrat o fata de propria tara). In locul presei din Romania, as boicota orice stire despre acest nesimtit...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează