INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ștefan Radu i-a supărat pe șefii lui Lazio! A ieșit la iveală adevăratul motiv al rupturii dintre fotbalist și club

FOTO: GettyImages // Ștefan Radu, Lazio
FOTO: GettyImages // Ștefan Radu, Lazio

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 22:52

Ștefan Radu (32 de ani) se desparte de Lazio, după 11 ani și jumătate, iar motivul ar fi comportamentul considerat nesportiv al fotbalistului român.

Vezi AICI primele detalii despre ruptură

Presa italiană a scos la iveală adevăratul motiv pentru care fundașul nu a mai fost chemat la reunirea lotului în această vară.

„Totul a început după un meci pierdut, când Wallace şi Bastos râdeau la duşuri ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Radu i-a certat şi a folosit cuvinte nepotrivite.

Directorul sportiv al clubului Lazio Roma, Igli Tare, l-a chemat la o discuţie pe Radu. Acesta, rănit după un gest care însemna atac la adresa tricoului lazial, ar fi spus: «Eu am jucat şi accidentat, din acest moment joc doar dacă sunt foarte bine». Clubul a văzut aceste cuvinte ca un afront, apreciind că există probleme în comportamentul jucătorului în teren şi în afara lui”, scrie publicația Il Messaggero.

VEZI ȘI:

Ștefan Radu, oferte pe bandă rulantă! Discuții în Olanda + contracte stelare din China și Arabia Saudită

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
portardelegenda
portardelegenda  •  10 Iulie 2019, 14:32

Măi nea... De ce să piardă băiatul ăla timp pe la națională când acolo sunt convocați jucători care nu joaca la cluburile lor și vin doar pentru a li se ,,împrospata'' vopseaua tricoloră ? Ce șanse crezi că are să facă ceva ? Și atunci de ce sa mai piardă timp ? Pune -te in locul lui Putin.

bigbolo
bigbolo  •  10 Iulie 2019, 10:28
Postat de Traian Schiopu pe 10 Iulie 2019, 10:22

Despre acest fotbalist, care a jucat la Dinamo București, presa din România n-ar trebui să mai scrie nici un rând. Să refuzi, explicit....., naționala României este un gest ...... efectiv incalificabil.

Folosesti cuvinte pe care nu le intelegi. Rezuma-te la da si nu.

1226675807453847
Traian Schiopu  •  10 Iulie 2019, 10:22

Despre acest fotbalist, care a jucat la Dinamo București, presa din România n-ar trebui să mai scrie nici un rând. Să refuzi, explicit....., naționala României este un gest ...... efectiv incalificabil.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează