INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ștefan Radu și gestul său, în ziua recordului » A refuzat banderola de la Immobile! Reacțiile colegilor

Ștefan Radu
Ștefan Radu

Articol de - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 12:39 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 13:07

Ștefan Radu (34 de ani) a jucat sâmbătă meciul 402 în tricoul biancocelesto, record la Lazio. Colegii l-au felicitat: „Există doar un BOSS!”

3 aprilie 2021. Ziua în care Ștefan Radu a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio. 402, unul mai mult decât Giuseppe Favalli. Încă o victorie, 2-1 cu Spezia, la fel ca etapa trecută, 1-0 la Udine, când a egalat recordul lui Favalli. Din nou integralist și încă o dată la înălțime.

„Radu e un lider și fără banderolă”

„Zero erori, siguranță totală. A sărbătorit în cel mai bun mod performanța sa. A intrat definitiv în inima lazială”, a scris Corriere dello Sport, care a observat ce s-a întâmplat în minutul 73. Înlocuit, Ciro Immobile a vrut să-i ofere lui Ștefan banderola de căpitan, pentru această partidă specială. Dar fundașul în vârstă de 34 de ani, din ianuarie 2008 pe „Olimpico”, a refuzat-o. 

„Radu a rămas coerent, concentrându-se doar la joc, la victorie. Până la urmă, a evitat întotdeauna acel grad de căpitan, nu a avut nevoie de el pentru a-și evidenția carisma, pe teren și în vestiar. Pentru că e un lider și fără banderolă”, a comentat Corriere.

Ștefan Radu și gestul său, în ziua recordului » A refuzat banderola de la Immobile! Reacțiile colegilor

Immobile: „Respect enorm”

Coechipierii i-au arătat cât țin la el. Mulți l-au felicitat pe rețelele de socializare. Majoritatea, cu un banner făcut de club, cu Ștefan în 13 ipostaze, pentru fiecare an lazial, și cu titlul „The Boss 402”. Supranumele lui Radu. „Există doar un BOSS! Complimente, frate”, i-a transmis Lucas Leiva, în timp ce Immobile a adăugat: „Respect enorm, îl meriți!”. Patric i-a urat „să mai joci încă 400”. Iar tânărul Nicolò Armini, promovat de la Primavera, a încheiat: "Ești un adevărat exemplu pentru mine, și ca fotbalist, și ca om".

O zi de neuitat, plină de emoții. Când am sosit la Roma, nu mă așteptam să ating o asemenea țintă, să fiu jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio
- Ștefan Radu, fundaș Lazio

7a fost nota primită de Ștefan Radu în Corriere dello Sport (cea mai mare); Gazzetta i-a dat 6,5

6 trofeea cucerit Ștefan Radu în 13 ani la Lazio: 3 Cupe și 3 Supercupe ale Italiei

Top 5 meciuri jucate pentru Lazio

1. Ștefan Radu402
2. Giuseppe Favalli401
3. Giuseppe Wilson394
4. Paolo Negro377
5. Senad Lulici362

VIDEO Dezvăluire incredibilă făcută de Borcea: „Hai să vă spun eu cum l-am vândut pe Ștefan Radu!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ovidiu Hațegan revine în Champions League! Va arbitra un meci de foc în sferturi

Uluitor! Impresarul lui Haaland ar putea încasa o avere de pe urma transferului norvegianului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  05 Aprilie 2021, 06:23
Postat de 1cesare pe 04 Aprilie 2021, 16:57

... pt.alegerea făcută nu e de condamnat,dar spune multe despre caracter.

Ce știți dvoast|ră despre caracterui acestui fotbalist? Ca nu venit la națională ca să chibițeza partidele de barbut ale lui Pițurca și să lustruiasă banca de rezerve?

dragdim
dragdim  •  05 Aprilie 2021, 00:04

Radu a avut parte de același tratament din partea presei ca și Camora. A fost chemat la Naționala și toate oalele s-au spart in capul lui. După 2-2 cu Ungaria, presa a dat vina pe el pentru acel egal, a urmat meciul cu Olanda(0-4) in care Raț a fost balonul favorit al olandezilor și Radu a fost pedepsit și a stat pe banca tot meciul. Presa a fost mereu aservita intereselor unui anume grup și fotbaliștii care n-au intrat in hora, au fost uitati de cei ce făceau legea. Timofte, Craioveanu, Dănciulescu.....lista continua.

elgabri
elgabri  •  04 Aprilie 2021, 18:20

Asta spune totul despre Radu, Iar tânărul Nicolò Armini, promovat de la Primavera, a încheiat: "Ești un adevărat exemplu pentru mine, și ca fotbalist, și ca om".

Vezi toate comentariile (20)
Comentează