INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Uluitor! Impresarul lui Haaland ar putea încasa o avere de pe urma transferului norvegianului

Mino Raiola // foto: Guliver/gettyimages
Mino Raiola // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 10:38 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 11:04

Cunoscutul impresar Mino Raiola (53 de ani) ar putea primi o adevărată avere de pe urma transferului unuia dintre cei mai importanți clienți ai săi, Erling Haaland (20).

Erling Haaland, unul dintre cei mai curtați fotbaliști ai momentului, ar putea schimba echipa în vară. Atacantul norvegian al Borussiei Dortmund este dorit de o bună parte a granzilor din fotbalul european, iar Mino Raiola, impresarul fotbalistului, a început deja să lucreze la un transfer. În această săptămână, alături de Alf-Inge Haaland, tatăl lui Erling, a vizitat marile echipe din Spania și Anglia, cu care au discutat despre posibilul transfer al atacantului Borussiei.

Mino Raiola are toate motivele pentru a forța un transfer pe bani mulți. Dortmund cere 150 de milioane de euro pentru atacant, iar orice mutare ar avea inclus un comision de 20% pentru Raiola, din care și tatăl fotbalistului ar urma să primească o parte, potrivit The Sun.

Transferul lui Haaland i-ar aduce o avere lui Mino Raiola

Așadar, Raiola ar primi până la 30 de milioane de euro dacă un club va achita suma cerută de Borussia Dortmund!

110 milioane de euroeste cota de piață a lui Erling Haaland pe Transfermarkt.com

49 de goluriîn 50 de meciuri are Erling Haaland la Borussia Dortmund. A adunat și 11 pase decisive

Alături de Jorge Mendes, Mino Raiola este cel mai important impresar din lumea fotbalului. Olandezo-italianul mai reprezintă jucători precum Zlatan Ibrahimovic, Matthijs de Ligt, Paul Pogba, Marco Verratti, Gianluigi Donnarumma, Henrikh Mkhitaryan, Stefan de Vrij, Alessio Romagnoli, Moise Kean, Justin Kluivert și Blaise Matuidi.

VIDEO: Erling Haaland, 9 goluri într-un meci cu Honduras!

Mai multe știri despre Erling Haaland:

„Ce rahat faci?!” » Pep Guardiola, răspuns inedit când a fost întrebat de transferul lui Haaland

Bombă pe piața transferurilor! Tatăl și impresarul lui Haaland sunt în Spania: au negociat cu Barcelona, urmează Real Madrid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1887248954618984
Kocsis Tibor  •  04 Aprilie 2021, 19:14

Nu mi se pare corect ceea ce se intampla in fotbal , de ce sa incaseze acest personaj 30 de milioane , ce face el pentru banii astia , eu as desfinta tagma asta a impresarilor care au ajuns sa dicteze in fotbal .

ripensistu
ripensistu  •  04 Aprilie 2021, 15:38

Banii au distrus fotbalul...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează