INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Ștefan Radu, aproape să semneze prelungirea contractului cu Lazio » Ar ajunge la 15 sezoane pe Olimpico

Ștefan Radu/ foto: Imago
Ștefan Radu/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 23:50 / Actualizat joi, 31 martie 2022 00:11

Ștefan Radu (35 de ani), fundașul român, este foarte aproape să semneze un nou contract cu Lazio, anunță italienii de la Corriere dello Sport.

Actualul contract al lui Radu expiră în vară, dar echipa din capitala Italiei vrea să îi prelungească înțelegerea până în vara anului viitor. În octombrie 2023, Ștefan Radu va împlini 37 de ani.

Ștefan Radu, aproape să semneze prelungirea cu Lazio

Ștefan Radu, jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio, 422, a jucat puțin în acest sezon, nefiind pe placul noului antrenor al echipei italiene, Maurizio Sarri. Cu toate acestea, românul a revenit în echipă în ianuarie, când au început și negocierile pentru noul contract.

Actuala înțelegere dintre Radu și Lazio a fost parafată în august 2021, dar jurnaliștii italieni suțin că cele două părți sunt foarte aproape să semneze prelungirea pe încă un sezon. Astfel, fundașul transferat în 2008 de la Dinamo ar ajunge să joace 15 sezoane pe Olimpico.

10 meciuria jucat Radu pentru Lazio în acest sezon

Ștefan Radu a fost dorit de Inter

„Ștefan a avut mai multe oferte pe masă, fiind un jucător căruia îi expiră contractul, inclusiv una de la Inter, unde era dorit de Simone Inzaghi. Radu a ales cu inima, așa că a rămas la Lazio. Ca fan, îmi pare rău că nu-l văd pe teren, dar în fotbal totul se poate schimba într-o clipă”, a declarat impresarul jucătorului, Matteo Materazzi, potrivit Corriere Dello Sport.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Record istoric la un meci de fotbal feminin » 91.553 de fani au fost pe Camp Nou la Barcelona - Real Madrid! Mai multi spectatori decât a avut echipa lui Xavi în acest sezon!

Un tânăr de 19 ani, condamnat la închisoare după insulte rasiste la adresa lui Marcus Rashford

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
4840616899310415
Daniel Fechetă  •  31 Martie 2022, 14:43

Ștefan Radu (35 de ani), fundașul român, este foarte aproape să semneze un nou contract cu Lazio, anunță italienii de la Corriere dello Sport. Actualul contract al lui Radu expiră în vară, dar echipa din capitala Italiei vrea să îi prelungească înțelegerea până în vara anului viitor. În octombrie 2023, Ștefan Radu va împlini 37 de ani. Cum să împlinească 37 în octombrie, dacă acum are 35? Pentru el se adaugă 2 ani atunci când își sărbătorește ziua de naștere?

elgabri
elgabri  •  31 Martie 2022, 09:48

Il doare la basca pe Radu de haterii de serviciu ;)

tristan
tristan  •  31 Martie 2022, 09:16

De ce ni l tot băgați pe gat pe individul ăsta?Exact cum spunea cineva mai jos,omul nu e român.Joaca pt el și pt familia lui.Si poate pt fanii Lazio.Ce treabă mai avem noi cu el?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează