INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO

OFICIAL Decizie clară în privința lui Ștefan Radu! Ce se întâmplă cu fundașul lui Lazio

Stefan Radu // FOTO: Guliver/GettyImages
Stefan Radu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2019 15:12

Ștefan Radu, fundașul lui Lazio, 32 de ani, a fost anunțat de decizia clubului prin impresarul Matteo Materazzi și va face marți primul antrenament la Auronzo di Cadore.

Conflictul cu directorul sportiv Igli Tare s-a stins. Ștefan Radu a făcut pace cu șefii clubului și rămâne la Lazio, a anunțat Corriere dello Sport. Iar fundașul în vârstă de 32 de ani, din ianuarie 2008 biancocelest, se va putea retrage pe „Olimpico”. Are contract până pe 30 iunie 2021.

Ieri, a fost anunțat prin intermediul impresarului Matteo Materazzi că e reprimit în lot. Mâine va face vizita medicală și tot mâine va pleca în cantonament. Al 12-lea său stagiu de pregătire lazial de la Auronzo di Cadore. Marți are primul antrenament.

Radu încă speră să devină jucătorul cu cele mai multe meciuri în tricoul alb-bleu. Are 348, iar recordmanul Favalli are 53 de partide în față. În doi ani, Ștefan l-ar putea depăși. 

„Toți știu la Lazio cât iubește Radu culorile biancoceleste, toți îi cunosc valoarea și generozitatea infinită, dar și unele reacții impulsive dificil de controlat. Problemele au apărut în returul sezonului trecut: accidentările, scăderea randamentului, câteva neînțelegeri cu stafful medical și reacția dură față de unii coechipieri au făcut Lazio să-și reconsidere poziția. Dar conflictul s-a încheiat după ce și-a cerut scuze” Corriere dello Sport, cotidian italian

Citește și:

Genk îl vinde pe Ruslan Malinovski, cel mai bun jucător, ca să-i facă loc lui Ianis! „Cu Hagi, câștigăm imagine internațională! E un decar pur”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
member
member  •  14 Iulie 2019, 16:49

Asa si? nimic interesant atât timp cât a lăsat naționala nu ne intereseaza cel puțin pe mine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează