INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Steven Gerrad dezvăluie prima discuție cu Ianis Hagi: „Diferită față de restul” » Cum i-a uimit românul pe toți

Steven Gerrard // FOTO: Guliver/GettyImages
Steven Gerrard // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 09 februarie 2020 13:39

Ianis Hagi (21 de ani) a jucat trei meciuri la Rangers, iar managerul Steven Gerrad îl apreciază deja pe mijlocașul român. 

Fostul mare căpitan al lui Liverpool a dezvăluit cum l-a surprins Ianis Hagi încă din venirea în Scoția și a dat detalii despre mentalitatea fostului jucător de la Viitorul.

„E un puști inteligent și engleza lui e solidă. Prima mea discuție cu el a fost diferită față de cele pe care le am cu jucătorii normali. Insista să-mi pună întrebări, să afle cum jucăm și unde credem că s-ar potrivi. De când a venit, a stat mult în camera analistului. 

Vrea să se adapteze cât mai repede și să se obișnuiască aici cu echipele și cu fotbaliștii adverși. Îi place să descopere jocul. Ne-a impresionat și pe teren, și în afara lui”, a declarat Steven Gerrad.

VIDEO » Golul marcat de Ianis Hagi în Rangers - Hibernian

Citește și: 

Cum a răspuns Ianis Hagi la intrările brutale ale scoțienilor: „A înțeles perfect și nu s-a ferit”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1900144626740004
Zi Bobby  •  09 Februarie 2020, 19:23

Ianis Hagi va salva fotbalul dar si planeta.El va scapa Terra de noul virus.E mesia .El va salva si Romania,cind se va intoarce la Viitorul sa l puna taticu' capitan .Apoi Radoi extaziat ii va da banderola cu Islanda.Dupa ce Ianis va bate singur Islanda,meciul decisiv cu Bulgaria nu se va mai juca.Bulgarii prefera sa piarda prin neprezentare ,decat sa fie umiliti de Ianis.

thomassystem
thomassystem  •  09 Februarie 2020, 16:29

Nenea Jumătate nu ai obosit bre să faci articole pe bandă rulantă despre un jucător mediocru? Mai ia și matale o pauză.

radu876
radu876  •  09 Februarie 2020, 15:17

tati, cred ca 60% din gsp=ianis hagi si gheo' becali

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close