INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Steven Gerrard, atenționat de rivali în privința lui Ianis Hagi: „A depășit limita. Să-l lase să plece, dacă asta vrea”

Frank McAvennie (61 de ani), un fost atacant important al Scoției, îl critică pe Ianis Hagi (22 de ani) pentru declarațiile neinspirate pe care le oferă.
Frank McAvennie (61 de ani), un fost atacant important al Scoției, îl critică pe Ianis Hagi (22 de ani) pentru declarațiile neinspirate pe care le oferă.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 21:07 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 21:38

Frank McAvennie (61 de ani), un fost atacant important al lui Celtic, rivala lui Rangers, îl critică pe Ianis Hagi (22 de ani) pentru declarațiile neinspirate pe care le oferă. 

În ultimul an, presa din Scoția a scris că Ianis Hagi se află pe lista mai mult cluburi importante din Europa. De fiecare dată, internaționalul român a oferit răspunsuri pline de curtoazie. S-a declarat onorat de interes, lucru care l-a deranjat pe fostul internațional scoțian Frank McAvennie.

Gerrard, atenționat în privința lui Ianis Hagi

„Steven Gerrard trebuie să vorbească cu Ianis. Uneori, presa îl poate prinde pe băiat cu garda jos şi poate spune ceea ce nu înseamnă de fapt. Dar se pare că în fiecare săptămână băiatul vorbeşte despre un alt club. Poate că Gerrard nu a vorbit cu el până acum. A depăşit limita. 

Nu joacă atât de mult pe cât şi-ar dori tatăl său, este sigur. Tatăl său vorbeşte mereu cât de bun este Ianis. În orice caz, tatăl său face toate aceste lucruri pentru el. Nu cred că Ianis trebuie să instige la plecare. 

Dacă vrea să plece, sunt sigur că Gerrard îl va lăsa să o facă. Mai ales dacă va continua să vorbească. Nu poţi avea un jucător care întotdeauna este în dezacord public cu clubul”,  spus McAvennie, conform Football Insider.

Cine e Frank McAvennie, contestatarul lui lui Ianis Hagi

Frank McAvennie (61 de ani) este un fost atacant important în istoria rivalei lui Rangers, Celtic. A mai evoluat pentru St. Mirren, West Ham United sau Aston Villa. Are și 5 apariții în tricoul primei reprezentative a Scoției, pentru care a marcat o dată. A cucerit și un titlu cu Celtic, în sezonul 1987/1988.

Steven Gerrard, atenționat de rivali în privința lui Ianis Hagi: „A depășit limita. Să-l lase să plece, dacă asta vrea”
Frank McAvennie

VIDEO Ianis Hagi, analizat de fostul internațional Ianis Zicu: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii! Are calități la un nivel foarte înalt”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Steven Gerrard, dorit în Premier League » Antrenorul lui Ianis Hagi ar comite trădarea supremă

Cine îl concurează pe Gigi Becali la transferul lui Bogdan Stancu » „Motanul” a mai primit două oferte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
4774403515910795
Istvan-Lorinc Pakurar  •  04 Iunie 2021, 11:03

Cred ca un gazetar care se respecta si respecta meseria,nu scrie lucruri neverificate si neadevarate. Am vazut la viata mea destui jucatori valorosi,Ianis este momentan unul mediocru dar cu talent si prin munca poate deveni mai valoros. Restul de invenctive ii fac mai mult rau decit bine.

valentindragobete
valentindragobete  •  04 Iunie 2021, 08:31
Postat de napocarepublic pe 03 Iunie 2021, 22:15

CFR...4 consecutive din totalul de 7 in 15 ani ...vorbim de echipa pe val,unde totul se face cu cap ,ardeleneste

Totul se face cu Dîncu, Kovaci si Burleanu, ciocu mic !

titiduru22
titiduru22  •  03 Iunie 2021, 22:57
Postat de elgabri pe 03 Iunie 2021, 22:32

Da sa aberezi in halul asta daca vb unul care nu se pricepe la fotbal ziceam treaca mearga, Eanis saracu nu i in primii zece din tara da ca l analizezi bine

Fratia machedoneasca bre .

Vezi toate comentariile (17)
Comentează