INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

VIDEO Momente senzaționale în vestiarul lui Rangers » Steven Gerrard și Ianis Hagi s-au dezlănțuit!

Bucuria de nedescris din vestiarul lui Rangers +20   FOTO
Bucuria de nedescris din vestiarul lui Rangers

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2021 11:23 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 11:29

Glasgow Rangers, echipa lui Ianis Hagi, e la un pas de titlu în Scoția după victoria de ieri cu St. Mirren, 3-0, în care fiul „Regelui” a înscris un gol. Finalul meciului a declanșat fiesta în vestiarul liderului din Scoția. 

E doar o chestiune de timp până ce Rangers va fi încununată campioană în Scoția. După victoria de ieri, Rangers are deja o mână pe trofeu și așteaptă un pas greșit din partea lui Celtic astăzi, cu Dundee United, pentru a cuceri matematic primul titlu după o secetă de 10 ani.

La finalul meciului cu St. Mirren, a fost recital în vestiarul lui Rangers! Din ce în ce mai aproape de titlu, Steven Gerrard s-a dezlănțuit în fața elevilor săi. A dat tonul scandărilor, a cântat alături de jucători, într-o horă a bucuriei la care a luat parte și Ianis Hagi, unul dintre preferații lui SteveG. 

Steven Gerrard: „Realizare monumentală pentru Rangers”

După victoria deieri de pe „Ibrox”, Steven Gerrard nu și-a putut stăpâni emoțiile în timpul unul interviu acordat pentru RangersTV.

„Nu cred că vor exista 3 puncte mai importante cât timp voi reprezenta clubul. A fost o zi emoționantă, un sentiment incredibil. Nu mai am cuvinte să îmi descriu echipa așa cum vreau. Sunt aici de 3 ani și deși lucrurile nu au mers excelent întotdeauna, nu am nimic decât laude pentru jucătorii mei. Cred că astăzi au jucat cu maturitate, cu control, cu stil. Am marcat 3 goluri incredibile și am făcut din Ibrox o fortăreață în acest an.

Clubul acesta a fost în iad și s-a întors în ultimii 10 ani. Am făcut parte din el doar în ultimii 3, dar simt afecțiunea fanilor și prin ce au trecut. Înțeleg reacțiile (n.r. de bucurie), dar trebuie să rămânem în siguranță și să încercăm să ne concentrăm pe ce a rămas, pentru că mai sunt multe meciuri rămase și vrem mai mult. Am spus mereu că primul titlu va fi cel mai dificil de obținut și acum suntem la milimetri de a-l câștiga. Am un sentiment aparte, vreau mai mult, îmi e foame de mai mult și sper că jucătorii mei împărtășesc acest sentiment. 

Dacă o fac, atunci sunt vremuri interesante să fii fan Rangers. Prioritatea pentru mine este să câștigăm titlul oficial și să realizăm ce performanță monumentală este. Dar acest lucru trebuie să ne facă și mai dornici de a câștiga”, a spus Gerrard, potrivit rangers.co.uk.

FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
+16 FOTO

Citește și alte știri despre Ianis Hagi: 

Ianis Hagi are Scoția la picioare după ultimul gol la Rangers: „Superb fotbalist! E mai bun ca tatăl lui”

Steven Gerrard, cuprins de emoție după victoria în care Ianis Hagi a strălucit: „Cele mai importante 3 puncte ale mele la Rangers”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sasesase
sasesase  •  07 Martie 2021, 12:48

Eanis, Omul care a adus manelele la Glasgow

Vezi toate comentariile (1)
Comentează