INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROFU' DE SPORT

VIDEO Șumudică, aproape de încăierare cu interlopii din Ungaria: „L-am văzut doar pe unul, mai schilod. Am zis că pe ăsta îl «cardesc»” » Ce a urmat

Invitat în episodul #17 al podcastului „Profu' de Sport”, Marius Șumudică (52 de ani) a povestit cu mult umor un episod tensionat petrecut în perioada în care evolua pentru Debrecen, în Ungaria.  FOTO: Twitter @TransferMerkez
Invitat în episodul #17 al podcastului „Profu' de Sport”, Marius Șumudică (52 de ani) a povestit cu mult umor un episod tensionat petrecut în perioada în care evolua pentru Debrecen, în Ungaria. FOTO: Twitter @TransferMerkez

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 21:05 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 16:55

Invitat în episodul #17 al podcastului „Profu' de Sport”, Marius Șumudică (52 de ani) a povestit cu mult umor un episod tensionat petrecut în perioada în care evolua pentru Debrecen, în Ungaria. 

În 2002, Marius Șumudică ajungea la Debrecen, în Ungaria. A urmat cea mai prolifică perioadă din cariera de fotbalist, una presărată cu multe peripeții.

Ladislau Boloni, dorit de o forță de Liga 1 pentru a-l detrona pe Hagi » Mutarea pregătită în culise
OFERTĂ
Ladislau Boloni, dorit de o forță de Liga 1 pentru a-l detrona pe Hagi » Mutarea pregătită în culise

VIDEO. Marius Șumudică, la „Profu' de Sport”: „E groasă, stai, că pe urmă trebuie să-mi pun dinții. Bagă-te la loc!”

- După scurta perioadă de la Marítimo și întoarcerea la Rapid, ai prins cea mai prolifică perioadă, în Ungaria, la Debrecen. Ai dat o grămadă de goluri. 
- Da. I-am spart în două! 36 de meciuri, 28 de goluri, 19 cu capul. Am și acum statueta acasă, se numește „Capul de Aur” (n.r. - pronunță inițial denumirea din limba maghiară, „Aranyfej”). Mi-au făcut o statuetă cu o minge lipită la nivelul capului. I-am spart în două! Așa perioadă n-am prins. A fost cea mai bună perioadă a vieții mele, ca jucător. 

- Erai și un pic mai copt, fotbalistic vorbind. 
- Îi spărgeam! Și ce goluri dădeam, n-am văzut în viața mea așa ceva! Venea și Tibi Selymeș cu niște „cotite” din stânga, mamă ce căpățâni dădeam! Am terminat pe locul 2, am avut o perioadă extraordinară în Ungaria. Și viață frumoasă. Eram respectat, cu toate că era boala asta pe români. A, apropo! 

- Spune. 
- Într-o dimineață, aud alarma pe la mașină. Când mă uit de la etajul doi, erau unii tatuați, „cefoși”, beți. Aveam un Hyundai Santa Fe. Când au văzut numărul de România, mi-au dat vreo doi pumni de mi-au rupt oglinzile, mai atârnau ălea numai de fire! Zic: „Ia uite, bă, băiatule, nu puteam s-o bag în garaj?!”. L-am văzut doar pe unul, era mai schilod, cred că era drogat sau beat. Am zis: „Pe ăsta îl «cardesc», n-am cum să nu-l rezolv!”. Da' când m-am uitat în spate și am văzut că mai sunt vreo patru „cefoși”, zic hopa! M-am băgat în plapumă la loc. Zic: „E groasă, stai, că pe urmă trebuie să-mi pun dinții. Bagă-te la loc!”. 

- Dar, altfel, ți-a plăcut experiența din Ungaria. 
- Senzațională! Mâncarea era senzațională, mă tratau bine, eram iubit de suporteri, de jucători.

Vezi și alte povești spuse de Marius Șumudică în podcastul „Profu' de Sport”:

„Căzuse direct în gură” » Marius Șumudică l-a scăpat de bătaie pe Ion Crăciunescu: „M-a dus și «bibilica» repede, știi?”

Șocul vieții lui Șumudică: „M-am dezbrăcat în chiloți în avion, am vrut să sar, trăgeau stewardesele de mine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ccc23
ccc23  •  07 Iunie 2023, 09:36

A prins si asta campionatul ungariei cand era cam de valoarea ligii a2a la noi..de asta era asa prolific

paolo13
paolo13  •  07 Iunie 2023, 04:59
Postat de balderis pe 06 Iunie 2023, 09:33

Lasă bă, că vă învață Mustață !

Mustata ii învață pe aia ai lui. Pe tine nu te-a băgat nimeni în seama.

balderis
balderis  •  06 Iunie 2023, 09:33
Postat de paolo13 pe 06 Iunie 2023, 04:39

Ziceai ca e ***?

Lasă bă, că vă învață Mustață !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează