INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Îmbrățișare cu un campion european » Cum a fost calmat Marius Șumudică în meciul cu Fenerbahce

Marius Șumudică, îmbrățișat de Leonardo Bonucci / Captură X
Marius Șumudică, îmbrățișat de Leonardo Bonucci / Captură X

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2024 12:47 / Actualizat joi, 08 februarie 2024 14:17

Marius Șumudică (52 de ani) s-a înfuriat când arbitrul a fost chemat de VAR să verifice penaltyul acordat la 0-1 lui Gaziantep. La marginea terenului a mers Leonardo Bonucci, fundașul lui Fenerbahce, care a încercat să-l liniștească și l-a luat în brațe pe antrenorul român. Liderul din SuperLig s-a calificat în „sferturile” Cupei (2-0).

În mai puțin de o lună, Marius Șumudică a pierdut de două ori, pe teren propriu, în fața lui Fenerbahce. După 0-1 în campionat, Gaziantep a cedat aseară, tot fără să înscrie, cu 0-2, și a fost eliminată în „optimile" Cupei Turciei. Toți cei patru jucători români au intrat titulari, dar doar Florin Niță a fost integralist. Alexandru Maxim a irosit o lovitură de la 11 metri în minutul 29, la scorul de 0-1, fază la care Furkan a trimis peste poartă cu capul mingea respinsă de Eğribayat.

Șumudică s-a împrietenit rapid cu Bonucci

Și a fost schimbat la pauză, la fel ca Denis Drăguș, în timp ce Deian Sorescu a rămas în teren până în minutul 68. Toți „tricolorii" au fost martori la episodul petrecut în minutul 25, în care centralul Burak Șeker a fost chemat de VAR să verifice faza penaltyului gazdelor. Marius Șumudică s-a revoltat pe margine, speriat că lovitura de pedeapsă s-ar putea anula.

Le-am spus jucătorilor mei că acest meci va fi ca un antrenament mai dur din punct de vedere fizic, deoarece avem un meci foarte important în week-end împotriva celor de la Istanbulspor
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Marius Șumudică: „Nu știu ce pot să fac!"

Surprinzător, a venit la margine să-l calmeze Leonardo Bonucci! Campionul european, transferat în ianuarie la Fenerbahce după ce Juventus l-a pus pe liber, s-a „împrietenit" rapid cu fundașul oaspeților și, după câteva secunde, cei doi și-au zâmbit și s-au îmbrățișat. Semn că nu a existat niciun moment de tensiune.

Golurile semnate de Batshuayi (17, 31) au făcut diferența, una acceptată cu greu de tehnicianul român: „Când nu poți transforma patru-cinci ocazii în goluri contra unei echipe mari, eșecul e inevitabil. Având în vedere ultimul duel cu Fenerbahce, cred că am jucat mai bine azi. Am exersat penalty-urile la antrenamentul de ieri. Nu știu ce pot să fac. Fenerbahce a marcat primul gol din penalty, dar noi am ratat. Nu sunt trist și cred că am avut momente în care am controlat jocul. Trebuia să marcăm".

Șumudică a răspuns la ceea ce am spus eu despre teren după meciul din campionat. Dar și el a criticat anul trecut starea gazonului. Nu doresc să-i dau nicio replică, nu vreau să creez polemici, însă ambele echipe au avut probleme din cauza asta
İsmail Kartal, antrenor Fenerbahce

7este seria fără victorie în campionatul Turciei pentru Gaziantep-ul lui Marius Șumudică. Antrenorul român a ajuns pe locul 18 din 20 în SuperLig

VIDEO Momentul în care Marius Șumudică a răbufnit: „Voi vă bateți joc de mine!”

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, eliminată din Cupa Turciei » Alexandru Maxim a ratat o lovitură de la 11 metri
TURCIA
Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, eliminată din Cupa Turciei » Alexandru Maxim a ratat o lovitură de la 11 metri
Marius Șumudică, declarații emoționante la un an de la seismele devastatoare din Turcia: „A fost o tragedie uriașă! Gaziantep e orașul meu”
TURCIA
Marius Șumudică, declarații emoționante la un an de la seismele devastatoare din Turcia: „A fost o tragedie uriașă! Gaziantep e orașul meu”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează