INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică a suferit încă un eșec! Fanii i-au cerut demisia în stradă, după Rizespor - Malatyaspor 1-0: „Echipa e într-o mare criză”

Articol de - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 16:58 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 17:11

Marius Șumudică nu o poate salva pe Malatyaspor, care a mai căzut un loc. Galben-negrii sunt pe 19. Al 7-lea meci la rând fără victorie, cinci înfrângeri și un dublu 0-0. Nici suporterii nu-l mai vor pe antrenorul român!

Malatya e ca un vulcan care poate erupe în orice clipă. Fără victorie din 22 octombrie, Marius Șumudică îi critică de atunci constant pe jucătorii Malatyei. Și clubul. Și pe președinte.

Editorial acid la adresa lui Marius Șumudică: „Ești un om fals și un dansator din buric, nu antrenor”
TURCIA
Editorial acid la adresa lui Marius Șumudică: „Ești un om fals și un dansator din buric, nu antrenor”

Astăzi, Malatya a pierdut iar. A 5-a înfrângere (0-1 la Rize, fosta formație a lui Șumudică) în ultimele șapte etape (plus două 0-0), a 11-a de la startul sezonului. Încă un loc căzut în clasament. E pe 19!

Fanii i-au cerut demisia în stradă lui Șumudică, după Rizespor - Malatyaspor 1-0: „Echipa e într-o mare criză”

La conferință, tehnicianul a afirmat: „Adversarii au adus cinci jucători proaspeți de pe bancă, unul dintre ei a înscris. Eu am făcut o singură schimbare, în minutul 85. De ce? Am șase-șapte sub 19 ani! E foarte dificil, avem nevoie de fotbaliști experimentați”. A încheiat dramatic: „De acum, Malatya e într-o mare criză”.

Fanii au reacționat imediat după eșec. Potrivit agenției turce Ajansspor, suporterii au ieșit în stradă cerând demisia întregii conduceri a clubului, dar și a lui Șumudică! Zilele lui la Malatya par numărate.

Marius Șumudică și-a dat jos fularul

A povestit ce i-au zis apropiații, „nu te duce acolo, echipa asta retrogradează sigur. Îți vei ucide numele! Iar eu nu vrea să-mi ruinez numele”, s-a plâns în fața jurnaliștilor de mai multe ori că „zece fotbaliști nu sunt de nivelul Süper Lig”. 

Iar weekend-ul trecut, după 2-6 acasă cu Alanya, le-a făcut semn fanilor că „totul s-a terminat la Malatya”. Și-a dat jos fularul galben-negru de la gât și l-a ascuns în buzunar. La acea conferință, i-a dat un ultimatum președintelui: „Dacă nu-mi aduce jucătorii pe care-i doresc, plec imediat!”.

Marius Șumudică e criticat dur în Turcia: „Dansator din buric, nu antrenor”

Un editorialist de la Sabah, Fehmi Özgüler, l-a pus la zid pe Șumudică. „Adus ca un salvator, a câștigat două meciuri, și-a ridicat jucătorii în slăvi. Apoi, după câteva rezultate nefavorabile, i-a criticat fără milă. Cum poți să-i mai motivezi după ce-i critici? Nu poți!”, a scris Özgüler. 

„După ce a luat șase goluri de la Alanya, și-a dat jos fularul Malatyei și l-a pus în buzunar, parcă spunând: «Gata, mi-am terminat treaba aici!». Șumudică, nu e vina ta. Vina e a președintelui, care i-a oferit șansa unei persoane necalificate ca tine. Ești un om fals, un dansator din buric, nu un antrenor”.

Citește și alte articole:

LIVE Ce fac stranierii » Vlad Chiricheș, integralist în Fiorentina - Sassuolo, Man, rezervă la Parma + încă o înfrângere pentru Șumudică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
roaitavasile
roaitavasile  •  20 Decembrie 2021, 04:48

Dansatorul din buric, cel care antrenează din sufragerie!

jocuri
jocuri  •  19 Decembrie 2021, 21:15

cand castiga il duce "bibilica", cand pierde jucatori sunt de vina, ca .... ca.....oare cat o sa il mai suporte turci...

1618241801598332
Catalin Tutuman  •  19 Decembrie 2021, 21:07

pacaliciul asta a pacalit fotbalul ca jucator si acuma vrea sa pacaleasca fotbalul si ca antrenor…un mascarici si un pacalici care se vede antrenor….oare cat mai trebuie suportat acest nimic din fotbal????…

Vezi toate comentariile (11)
Comentează